LİG TV'nin haberine göre; alacağında indirime gitmediği için Beşiktaş ile yollarını ayıran Egemen Korkmaz, Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Geçen sezon Beşiktaş'a transfer olan ancak maddi anlaşmazlıklar sonrası siyah beyazlı kulüple anlaşarak sözleşmesini fesheden Egemen Korkmaz'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları son günlerde transfer piyasasını meşgul ediyordu.

Beşiktaş yönetiminin "Ücretinde indirim yap" teklifine sıcak bakmayan ve 1 milyon 400 bin Euro'luk alacağından vazgeçen, üstüne de 500 bin Euro ödeyerek bonservisini alan Egemen Korkmaz, Fenerbahçe ile el sıkıştı.

Geçen sezon transfer olduğu Beşiktaş'tan ayrılma kararı alan tecrübeli oyuncu Fenerbahçe ile yaptığı görüşmelerde anlaşmaya vardı. Kısa bir süre içerisinde imza atması beklenen Egemen, imzasının ardından Topuk Yaylası'nda yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin kampına katılacak.

Eski takımı Trabzonspor'un başkanı Sadri Şener de yaptığı açıklamayla Egemen Korkmaz'la ilgilendiklerini, teknik direktörü Şenol Güneş'in de Egemen'in takıma geri dönmesine sıcak baktığını ifade etmişti.