Geniş ürün yelpazesiyle sektöründe oldukça fark yaratan Ekip Yapı Trabzon’da Ege Seramik, Seramiksan, ECA Serel, Fırat, Çamsan, Veber, Orka Banyo, Emas gibi geniş marka ve ürün yelpazesi ile  yeni mağazasının açılışını yaptı.

Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Seramiksan Türkiye satış müdürü M. Süreyya Çağlar, Seramiksan yöneticileri ve ekip yapıdan Mehmet Çelik, Serdar Ali Kamiloğlu ve Ege Seramik’in Genel Müdürü Göksen Yedigüller ve çok sayıda siyasi isim ve davetliler katıldı.
 
 Trabzon’da 17 yılı aşkın süredir iş birlikteliği olan  ve Karadeniz’de 7 ilde dağıtımı bulunan Ekip Yapı, 500 m2’lik shoowroomunda banyo, mutfak ve diğer alanlarda kullanılabilecek seramik ve granit karolardan oluşan çeşitli ve vitrifiye ürünlerini müşterilere sundu.

ÇELİK, 'TRABZON EKONOMİSİNE FAYDALI OLMAK İSTİYORUZ'
 
Açılış konuşmasını Ekip Yapı’nın sahibi Mehmet Çelik gerçekleştirdi.  Çelik, “ Trabzonla birlikte 6 şehrimizi kapsayan bir firmayız. 30’a yakın çalışanımız var ve ismimizden de anlaşılacağı üzere biz bir ekibiz. Çalışanlarımızla, fabrikalarımızla ve müşterilerimiz ile birlikte ticari hayatın içindeyiz. Trabzon’umuza yeni bir mağaza yeni biz vizyon ile inşallah Trabzon ekonomisine,  Trabzon’un inşaat sektörüne ve Türkiye’mize faydalı olacağını umuyoruz” şeklinde konuştu

GÜMRÜKÇÜOĞLU'DAN ÇELİK'E ÖVGÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “Mehmet Çelik arkadaşımın sanayide, ticarette insan ilişkilerinde dürüst, beyefendi, ilkeli bir Trabzonlu olarak tanıdım ve bu çizgisini hiç bozmadı. Onunla birlikte bu kuruluşta beraber olan arkadaşlarımızın da bütün toplumda uyandırdığı kanaat aynı… Çelik ve arkadaşlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Bu gördüğüm çok güzel bir tanjant fotoğrafı.. Buraya teşrif eden arkadaşlarımıza da şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Yer itibari ile seçtiği müessesenin yeri gerçekten bu hizmete en müsait yer.”

GENÇ, ''BU YATIRIMLARI YAPAN FİRMALARA ÖZELLİKE TEBRİK ETMEK İSTİYORUM'

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç bu açılıştan oldukça memnun kaldığını ve kalite standartlarını yükselttiği için teşekkür ettiğini belirtti. Gen sözlerine şöyle devam etti:“ Belediye Başkanı olarak şehrimizde firmalarımızın böyle kaliteli ürünlerin satıldığı açılışların gerçekleşmesi bizim için gurur ve mutluluk verici.  Ben bu manada özellikle son süreçlerde bir kısım spekülasyonlara nazaran cesaretle bu yatırımları yapan firmalarımızı özellikle tebrik ediyorum. Şehrimiz açısından hem şehrin istihdamına hem vatandaşlarımızın kaliteli ürünlerle standartlarının yükselmesi adına bu tür yatırımların yapılması bu tür iş yerlerinin açılması bizim için sevindirici hadiseler. Şehrimiz adına bu kaliteli firmaları ve kıymetli Ekip yapı sahibi Mehmet Çelik bey, ortaklarına ve mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.”

 'TRABZON BU ŞEKİLDE GELİŞECEK'

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili İbrahim Nalbant ise yaptığı açılış konuşmasında; “ Değerli dostlar Trabzon’da böyle güzel ve faydalı mağazaların açılışını görmek Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak bize mutluluk veriyor. Çünkü ne kadar böyle büyük mağazalar olursa iş hacmi artacak ve çalışana iş olanağı sağlanacak ve Trabzon bu şekilde gelişecek” dedi.