MEĞER LİGİN 5 HAFATASI OYNANIYORMUŞ

Trabzonspor Elazığ maçı öncesi basın tribününde her iki takımın maç kadroları ile karşılaşmanın diğer bilgilerini içeren bilgi kağıtçığında ilginç bir hata son anda fark edilince kağıtçıklar geri çekildi. Söz konusu bilgi kağıtçığında ligin 5. Haftasının oynandığına dair geçen yılın puan cetveli yer almıştı. Hatanın fark edilmesinden sonra doğru bilgi kağıtçıkları dağıtıldı.

ŞENER KOLTUĞUNU BAYANLARA KAPTIRDI

A.Aker Stadında bayanların hakimiyeti kendini fazlası ile gösteriyor.Bu arada Başkan Sadri Şener’in A. Aker’de maçları izlediği koltukları da bayanlar kaptı. Trabzonspor’un yöneticilerinin oturduğu VİP tribüne yönetici eşleri yerleştirildi.

GÖKHAN ÜNAL KAPIYA KADAR GELDİ

Trabzonspor’un eski futbolcularından Gökhan Ünal da maçı Trabzon’da oturan nişanlısını kapıya kadar getirerek stada soktu. Bayan taraftarlar Gökhan Ünal’a sevgi gösterilerinde bulundular..

İŞTE MERAK EDİLEN KONU
Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş TFF’nin kuralı gereği alt yapıdan bir oyuncusu maçın 18 kişilik kadrosuna alıp almayacağı merak konusuydu. Genellikle bu uygulamayı ihlal eden Güneş kulübün Karabük maçında 70 bin lira para cezası almasına neden olmuştu. Güneş bu akşamki maçta bu kurala uydu ve Zeki Yavru’yu 18 kişilik kadroya aldı…


MAÇTAN ÖNCE NE DEDİLER..?
Hasan Yener(Trabzonspor Genel Sekreteri..)
Maçın kesin favorisiyiz, galibiyete hazırız. Bu maç ile ligde ki çıkışımız sürecek..

Nevzat Şakar( Trabzonspor As Başkanı)
Şimdi futbolcu kardeşlerimizin konuşma zamanı. Galibiyet bekliyoruz)

İskender Gönen(Sabah Gazetesi)
Bizim değil futbolcu kardeşlerimizin konuşma anı, zamanı, artık onlar konuşacak


İhsan Öksüz(Spor Yazarı.)
Trabzonspor oyun başladığı gibi rakibini ezmeli. Nefes aldırmamalı..