Uygun, 2-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, yeni bir takım olduklarını belirterek, "Bugün Trabzonspor gibi güçlü bir takıma karşı deplasmanda pozisyon üretmeye çalıştık. 8. dakikada Tum'un karşı karşıya kalacağı bir pozisyon vardı. Akabinde 40. dakikada yediğimiz gol ister istemez oyunun yön değiştirmesine neden oldu. Sonra Julien ile karşı karşıya kaçırdığımız gol pozisyonu var. İkinci yarıda yediğimiz golden sonra oyunun hakimiyetini elimize geçirmeye çalıştık ama olmadı." dedi.

Trabzonsporlu Alanzinho'nun maça damgasını vuran isim olduğunu anlatan Uygun, "Bugün hakikaten Alanzinho'nun günüydü. Bugün maçın kaderini değiştirecek bütün hareketleri yaptı. Pascal'la da kaçırdığımız kafa vuruşundan sonra zaten mağlup olmamız kaçınılmazdı. Sonucunda deplasmanda mağlup olduk. Bu süreç içerisindeki yeni katılan arkadaşların da formunu tam anlamıyla kazanmasıyla Sanica Elazığspor daha iyi bir duruma gelecektir. Yolumuza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Futbolculardan Köksal Yedek de Trabzon'a en az bir puan için geldiklerini, ancak bunu başaramadıklarını dile getirdi. Köksal, şöyle konuştu:

"Buraya en az bir puan için gelmiştik ama 3 puan da aklımızdan geçmiyor değildi. Bugün hem mücadele, hem de oyun alarak yapmak istediklerimizi tam yapamadık. Daha iyi olabilirdik ama olmadı inşallah önümüzdeki Kasımpaşa maçında daha iyi oynayıp, sahadan iyi bir sonuçla ayrılmayı düşünüyoruz."

Maça sonradan giren Sinan Özkan ise karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Buraya en az bir puan için gelmiştik ama olmadı." diyerek, şunları söyledi:

"İlk yarı biraz daha iyi oynayıp ayağa paslarla çıkabilseydik belki devre arasına galip olarak girebilirdik. İlk yarıda yediğimiz gol biraz moralimizi bozdu. Hatta o golden bir dakika sonra beraberliği de bulabilirdik. İkinci yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik maç belki berabere bitebilirdi, hatta kazanabilirdik. Yediğimiz ikinci golden sorma zaten oyun kopmuştu. Artık Kasımpaşa maçına odaklanmamız lazım. İnşaallah o maçı kazanıp ilk galibiyetimizi bütün Elazığ halkına armağan etmek istiyoruz."