61SAAT SPOR-Trabzonspor’un Şükrü Saracoğlu’nda 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrasında Emerson ve Bamba yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Trabzonsporlu futbolcu Souleymane Bamba, Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçırdıkları için düş kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

Bamba, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, son bölümde galibiyete yakın olduklarını belirterek, "Düş kırıklığına uğramış durumdayız. Maç son bölümde bize yakındı, ama oyunu koparamadık" dedi.

Kadıköy'de birçok takımın 1 puana razı olacağını kaydeden Bamba, "Buraya gelen çoğu takıma 'Fenerbahçe'den 1 puan alacaksınız' deseniz, hemen bir kağıt imzalarlar, buradan ayrılırlar. Ama 1 puana kazanç olarak bakamıyoruz. Çok fırsat kaçırdık. Buradan 1 puanla ayrılarak, düş kırıklığı yaşadık" diye konuştu.

EMERSON: BU MAÇI HAK ETMİŞTİK
Takıma geldiği günden beri olumlu işlere imza atan Emerson ise, “Takımımız bu akşam gerçekten çok iyi mücadele ortaya koydu. Hak ettik kazanmayı fakat ne yazık ki kazanamadık. Bu akşam karşımızıdka iekip 45 maçlık yenilmezlik serisi oluşturan rakipti o rakibe karşı çok ciddi pozisyonlar yakaladık. Hem ikinci yarıda hem de ilk yarıda.. çok ciddi pozisyonlar yakaladık. Ama şuanda 1 puan kazandık, bunu kazanç olarak sayabiliriz. Bu puanla da önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.


KAYNAK: 61SAAT