Devre arası transfer döneminde Cizrespor’dan, Birlik Nakliyat Düzyurtspor’a bonservisiyle gelen 1985 doğumlu sol kanat oyuncusu Emrah Ekmekçi, Samet Emirzeoğlu'na konuştu.

Turuncu-Yeşil-Beyazlı ekibe gelmesinin çok iyi olduğunu ve burada güzel bir aile ortamı yakaladığını belirtti. Düzyurtspor’da forma giydiği 16 karşılaşmada rakip takım filelerini 5 kez havalandırarak takımına katkı sağlayan başarılı oyuncu, sezonun ikinci yarısında da çıkış yakaladıklarını ve bu devrede sadece 1 yenilgi yüzü gördüklerini ifade etti.

İLK HEDEFE ULAŞTIK
Play-Off’a kaldıkları için mutlu olduğunu vurgulayan kanat oyuncusu, “Zorlu bir lig süreci geçirdik. Hakem hataları da oldu, şanssızlıklar da yaşadık. Ancak sonuç olarak ilk hedefimiz olan Play-Off’a kalmayı başardık. Şimdi de Kızılcabölükspor ile karşılaşacağız. Rakibimizle ligde iki kez oynadığımızdan onları iyi tanıyoruz. Play-Off maçlarının havası farklı olur. Biz de buna göre mücadele edeceğiz. Karşılaşmanın kazananı olmak için 90 dakika boyunca durmadan galibiyet için savaşacağız. Rövanş maçına avantajlı gitmemiz için bu kritik müsabakadan gülen taraf olarak ayrılmamız gerekiyor” dedi.

İNANLAR ÇOK İYİNİYETLİ
Trabzon’u sevdiğini ve buradaki insanların çok iyi niyetli olduğunun altını çizen Emrah, “Cizre’de oynadığımda büyük sıkıntılar çektik. Maddi kısım bir yana idmanlarda ve maçlarda büyük problemler yaşıyorduk. Daha sonra Düzyurtspor vesilesiyle Trabzon’a geldim. Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, oyuncu arkadaşlarımız ve Trabzon insanı çok iyi niyetliler. Kulüpte kimseyle hiçbir problemimiz yok. Bu da bizi olumlu yönde fazlasıyla tetikleyen büyük bir etken niteliğinde oluyor” ifadelerini kullandı.


TARAFTAR SIKINTISI YAŞADIK
Taraftar konusunda sıkıntı yaşadıklarını da ifade eden Emrah, “Trabzon’da birçok profesyonel kulüp var. Bu şehir, Süper Lig’den amatöre kadar birçok takımı barındırıyor. Belki de bu kadar fazla takım olduğu için taraftar sıkıntısı yaşıyoruz. Maçlarımıza çok az sayıda taraftar geliyor. Seyirci oyuncunun motivasyonunu etkiler ancak biz taraftarımız az sayıda olsa da tümüne saygılıyız ve yine de maçı kazanma arzusuyla onuyoruz. Bundan sonra da bu böyle olacak” şeklinde ifadeler kullandı.

DÜZYURT HAK EDİYOR
Düzyurtspor’un 2. Lig’den geldiğini ve tekrar o lige dönmek istediğini anımsatan tecrübeli oyuncu, “Takım içerisinde müthiş bir inanmışlık var. Buraya kadar geldikten sonra sürpriz sonuçlar almadan hedefimize ulaşmak istiyoruz. Çalışmalarımız da yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kadar güzel bir topluluğun, iyi niyetli yöneticilerin, kaliteli teknik heyet ve oyuncuların arzusuyla bu takım üst ligi kesinlikle hak ediyor. Biz de bu hedefi gerçekleştirmek için sürekli bir tempo içerisindeyiz” dedi.


BAŞKANIMIZ ÇOK FARKLI
Kulüp Başkanı Erdoğan Genç’in oynanan karşılaşmaların devre arasında soyunma odasına geldiğini öğrendiğini söyleyen Emrah, “Düzyurtspor’a geldiğimde başkanın soyunma odasına girdiğini söylüyordular. Buradaki ilk maçımda da aynısı gerçekleşti. Tabi başkanımız bize moral verirken, mecazi sözlerle de takılıyordu. Örneğin, o maçta performansım düşükse takım arkadaşım Mehmet’e, “Emrah bugün gelmedi mi? Sahada yoktu…” gibi sözlerle kendi aramızda güzel sohbetler geçiyordu. Bu aslında bizim hoşumuza gidiyordu ve sonraki karşılaşmalarda bunu bekler olmuştuk. Çünkü kulüplerin büyük bir çoğunluğunda başkanlar oyuncularla iletişim kurmaz ve uzakta kalırlar. Ancak bizim başkanımız öyle değil. Onunla konuştuğumuzda kendimizi daha iyi hissediyoruz” diye konuştu.

1461’İN RADARINDA
Bu sezon Düzyurtspor’da çıktığı 16 müsabakada 5 gol atma başarısı gösteren sol kanat oyuncusu Emrah Ekmekçi’nin, 1461 Trabzon’un radarında olduğu öğrenildi. Bordo-Mavi-Beyazlı kurmayların, başarılı oyuncunun performansını beğendiği ifade edilirken, oyuncu için de bilgi aldıkları bilgisine ulaşıldı. Tecrübeli oyuncu, bu sezon Turuncu-Yeşil-Beyazlı takımda 1338 dakika forma giyerken 5 de sarı kart gördü.