​Trabzonspor 'un devre arasında da transfer etmek için uğraştığı ama başaramadığı genç oyuncu Emre Akbaba için Galatasaray da devreye girdi. Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Aytemiz Alanyaspor'un kapısını çalan sarı-kırmızı kulüp beklemediği bir cevap aldı. Alanyasporlu yöneticilerin, Galatasaraylı yetkililere, "Biz Trabzonspor ile uzun zamandır görüşüyoruz, onlar bu transfere daha yakın ama sizin de teklifinizi bekleriz. Sonuçta kulübün menfaatlerine göre hareket edeceğiz" cevabını verdiği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ 2019'DA BİTECEK
Gelecek sezon için oluşturulacak olan iddialı kadroda birçok bölgede ciddi alternatifler yaratarak rekabeti artırmak isteyen teknik direktör Ersun Yanal'ın, yönetimle birlikte genç oyuncunun performansını bir süredir takip ettiği belirtildi. Kulübüyle sözleşmesi 2019 yılında sona erecek olan Emre Akbaba, bu sezon 25 maçta 6 gol, 5 asistilk performans sergiledi. Orta sahanın hemen her bölgesinde oynayabilen 24 yaşındaki oyuncunun transferinin takasla gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.

EVET BANA TEKLİF YAPTILAR
Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Emre Akbaba, Trabzonspor'dan teklifi aldığını ancak bu transfer için kulüplerin anlaşması gerektiğini söyledi. Adının bordo mavili takım ile anıldığını bildiğini aktaran Emre, "Trabzonspor menajerime teklif yaptı. Onunla görüştüler. Öncelikle kulübün anlaşması lazım. Benim anlaşmam kulübümden sonra gelir. Futbolda her şey olabilir" dedi.