Hoffenheim'ın 23 yaşındaki futbolcucu Kerem Demirbay, hakkında çıkan milli takım haberleri üzerine açıklama yaparak tercihinin ay-yıldızlı forma olduğunu söyledi.
Sabah'a konuşan Kerem Demirbay, "Ben Türküm. Sanırım mesajım bu konuyu merak edenlere iyi bir cevaptır" ifadesini kullandı.
Fatih Terim'le telefonda görüştüğünü belirten Kerem, "Aslında fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü herkes konuyu kafasına göre istediği yöne çekiyor. Ben daha önce Türkiye Genç Milli Takımları'nda oynadım. Benim de ait olduğum ülkeme karşı güzel duygularım vardır. Bu cümlemden ne anlatmak istediğim herhalde anlaşılmıştır" ifadelerini kullandı.

Fathi Terim: Kerem'i çok beğeniyorum

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanan Ukrayna ve İzlanda maçları öncesi düzenlenen basın toplantısında, "Hoffenheim'da bir evladımız var. Kerem'i (Demirbay) çok beğeniyorum, inşallah yakın zamanda kadromuza alacağız" demişti.
Kerem Demirbay kimdir?
Türkiye'nin 19, 20 ve 21 yaş altı milli takımlarında forma giyen Kerem Demirbay, 2015 Avrupa Şampiyonası'nda ise Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın kadrosunda yer almıştı. Orta saha bölgesinde forma giyen Kerem Demirbay, oyunu iki yönüyle oynayabilmesiyle dikkat çekiyor.