Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar, İngiltere'nin Leicester City takımında forma giyen Souleymane Bamba ve Bucasporlu Emre Güral ile anlaşma sağladıklarını bildirdi.

Şakar, Bamba'nın kulübüyle ilgili prüzleri giderdiklerini belirterek,

"Futbolcu şu an tatilde. 20 Haziran'dan sonra Trabzon'a gelecek ve kendisiyle resmi sözleşme imzalayacağız. Emre Güral ve kulübüyle de anlaşma sağladık" dedi.

Daha önce Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin ile 4 yıllık ön protokol imzalayan bordo-mavililer, Bamba ve Emre Güral'ın transferiyle dış transferde şu ana dek 3 oyuncu kadrosuna kattı.

Polonyalı oyuncu Arkadaiusz Glowacki ile yollarını ayıran bordo-mavililer, stoperde 27 yaşında 1.90 boyunda olan Fildişi Sahili Cumhuriyeti uyruklu oyuncu Bamba ile anlaşma yoluna gitmişti.

EMRE GÜRAL BORSAYA BİLDİRİLDİ

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emre Güral'ın kulübümüze transferi konusunda Bucaspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Buna göre, Bucaspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 600.000 EUR ödenecektir" denildi.