Spor Toto 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un genç oyuncusu Emre Aydın, en büyük korkusunun Trabzon'dan kopmak olduğunu söyledi.

Batman doğumlu 20 yaşındaki futbolcu, Almanya'ya giderek katıldıkları bir futbol turnuvasında Trabzonsporlu yöneticilerin kendisini beğenip Trabzon'a davet ettiklerini belirtti.

İlk lisansının 13 yaşında Trabzonspor alt yapısında çıktığını anlatan Emre Aydın, teknik bir futbolcu olduğunu bildiğini ve bunu geliştirip hedefini Trabzonspor A Takımı olarak belirlediğini kaydetti. Emre Aydın, "Küçüklüğümden beri renklerine aşık olduğum bu takımda yer alarak kalıcı olmak ve milli takımda kendimi göstermek istiyorum" dedi.

İlk günlerde Trabzon'a alışmakta çok zorlandığını ifade eden Emre Aydın, "1461 Trabzon Kulübü'ne geldiğimde karşılaştığım samimi ortam aile sıcaklığı beni çok etkiledi. Bu nedenle en büyük korkum ailem olarak gördüğüm Trabzon'dan kopmak" diye konuştu. 

Emre Aydın, ligde ilk 5 takım arasına girme yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydederek, "Kalan üç maçımızı kazanarak play-off mutluluğunu taraftarlarımıza yaşamak istiyoruz. Daha sonra ise play-off maçlarımızı kazanarak hedefimiz olan 1. Lig'e çıkmak için takım arkadaşlarımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadesinde bulundu.