Önceliği savunmaya veren Bordo-Mavililer bu mevki için Sol Bamba ve forvet için Michael Eneramo  yu imzaya bekliyor.  Daha önce protokol yapılan kanat oyuncusu Yasin Öztekin’ de resmi imza töreni için Trabzon’da olacak.
Fazla transfer yok
Trabzonspor, Burak Yılmaz dışında iskelet kadroyu bozmak istemiyor. İlk planda savunmaya takviye yapılacak. Bu bölge için biri yerli olmak üzere iki isim transfer edilecek. Yerli konusunda henüz ilerleme kaydedilemedi. Kulüplerin sürekli fiyat yükseltmesi yönetime yerli isimler konusunda geri adım attırdı. Ancak yönetim kurulu teknik patron Şenol Güneş’inde raporunu göz önüne alarak özellikle yerli isimler de ısrarını sürdürecek.
Şimdilik 3 isim gelecek
Trabzonspor’un transfer yapmayı planladığı mevkilerden biride forvet olacak. Burak Yılmaz’ın ayrılma kararından sonra bu bölge için daha önce B planı olarak Eneramo ile görüşme yapılmış prensipte anlaşma sağlanmıştı. Bu konuda büyük bir sürpriz olmazsa Nijeryalı forvet önümüzdeki sezon bordo-mavi forma giyinecek.  Trabzonspor daha önce G. Birliği takımından gurbetçi yıldızı Yasin Öztekin ile ön sözleşme imzalamıştı. Bu oyuncu da Perşembe günü Trabzon’a gelerek resmi imzayı atacak.