61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Akçaabat İlçesinde geçirdiği Jet Ski kazası sonrasında hayatını kaybeden Trabzonspor eski yöneticisi Engin Kara, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde bulunan bir plajda jetski kullanan Kara, Özer Hurmacı'nın yeğeni Ufuk Çelik'in kullandığı jetski ile çarpıştı. Suya düşen ve 10 dakika kalan Kara'nın kalbi durdu. İlk müdahalesi Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne yapılan Kara, KTÜ Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Ufuk Çelik ise ayakta tedavi edildi.

Hayatını kaybeden Kara için bugün Yalı Mahallesi Faroz Camiinde cenaze namazı kılındı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına vatandaşların yanı sıra Ortahisar Belediye Başkanı ahmet Metin Genç, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya,  Trabzon Şoförler Odası ve 1461 Trabzon Başkanı Turan Altuntaş, Trabzonspor yöneticileri Ahmet Çubukçu, Ali Rıza Egemen,  Gökhan Saral ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cemaat camiye sığmazken vatandaşlar caminin dışında da saf tutmak zorunda kaldı. Çevresinde sevilen bir kişi olan Kara’nın naaşı cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.