Trabzonsopr ile ilgili son günlerde basına yansıyan bir iddia kafaları karıştırdı. Trabzonspor ile ilgili hafta başında yapılan kafile Cumhurbaşkanına çıkacak iddilarının yalanlanmasına rağmen dün bazı yayın organlarında bir adım ileri gidilerek bu kez reddedildi şeklinde haberler yapıldı. Hafta başında 61saat'in yaptığı haberde Trabzonspor'un Anıtkabir'e çıkacağı duyrulmuştu, ancak Cumhurbaşkanlığından randevu talep edildiği şeklinde ki iddiaların ise doğrulanmadığı hatırlatılmıştı. 

HATTA REDDEDİLME GEREKÇESİ OLARAK ŞU ŞEKİLDE SIRALANDI... 

Bordo Mavili Kulübün Genel Sekreter Köksal Güney imzasıyla Cumhurbaşkanlığı makamına gönderdiği talebe olumlu cevap gelmedi.
Gençlerbirliği maçı için Ankara'da bulunan Trabzonspor kafilesi, Anıtkabir'i ziyaret etti. Ancak Anıtkabir ziyaretinden önce planlanan Saray ziyareti gerçekleşmedi. Trabzonspor yönetiminin Cumartesi günü için 16.30 - 17.30 saatleri arasında Saray'a randevu talebinde bulunduğu ancak ret cevabı aldığı öğrenildi.
Erdoğan İstanbul'da!
Trabzonspor'un Saray ziyaretinin gerçekleşmesinin sebebi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da bulunması. Mabeyn Köşk'ünde Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin, Afganistan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Raşit Dostum, Karadağ Devlet Başkanı Filip Vujanoviç ve Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall ile görüşen Erdoğan yoğun programı nedeniyle Trabzon'a randevu veremedi.