yunan PAOK takımında forma giyen Arnavut asıllı Ergys Kace'den sürpriz açıklamalar geldi. Lazio'nun kendisi gibi Arnavut olan sportif direktörü Igli Tare ile görüşme yaptığını açıklayan Kace, "Tare işe görüştüm. Bana saygı duyuyor. Ben de İtalya Ligi'nde oynamaya sıcak bakıyorum. Fakat benimle şu anda Udinese, Basel, Valencia ve Trabzonspor'da ilgileniyor" açıklamasında bulundu.

Mirante'den transfer açıklaması
Trabzonspor'la adı anılan İtalyan kaleci Antonio Mirante, Radio Blu'ya konuştu. Bologna, Fiorentina ve Verona'nın da transfer listesinde olduğu iddia edilen tecrübeli kaleci; "Fiorentina'nın ilgisi hakkında birşey bilmiyorum. Henüz tatilden döndüm. Şu anda Parma ile sözleşmem sona erdiği için bonservisim elimde. Şimdi gelen teklifleri düşünmeye başlıyorum" açıklamasında bulundu.

Sol bek için Trabzon'u bekliyorlar
Sol bek arayan Lyon'un gözünü Trabzonspor'a diktiği bildirildi. Fransızlar, Jordan Amavi'yi isteyen Lyon'un, Trabzonspor'un Henri Bedimo'ya yaptığı teklifi resmiyete dökmesini bekledikleri 31 yaşındaki Kamerunlu sol bekin takımdan ayrılmasından sonra Nice'in 21 yaşındaki Togolu oyuncunun Lyon'a imza atacağını iddia etti.

''Trabzonspor'dan teklif almadık''
Türk basınında çıkan Papiss Cisse ve Cheik Tiote için Trabzonspor'un Newcastle United'a teklif yaptığı iddiaları İngiltere'de de ses getirmiş. Bazı İngiliz gazeteleri iki oyuncu için Trabzonspor'un 14 milyon Sterlin teklif ettiğini Newcastle'ın ise 20 milyon Sterlin fiyat belirlediğini iddia etmişti. Bu konuyla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Chronicle gazetesine konuşan bir Newcastle kulübü yetkilisi Cisse için Trabzonspor'dan herhangi bir teklif almadılarını açıkladı. Tiote için sorulan soruya ise cevap vermedi.
Kaynak: Fotospor