61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un Rabotnicki ile oynadığı maç sonunda Erkan Zengin ve Cardozo tartışmasının ardından ortaya atılan iddia bomba gibi düştü.

Ulusal medyanın haberine göre tartışmanın ardından Erkan Zengin’e kulüp bulunması konusunda yönetimin talimat verdiği iddia edildi.
Ancak haberin üzerinden fazla geçmeden yöneticiler ile yaptığımız görüşmede Erkan Zengin'e kulüp bul denilmediği ve kadro dışı bırakılmadığı ifade edildi.

Rabotnicki karşısında alınan 1-0'lık skor sonrası gergin olan ortamda ikilinin sadece tartıştığı ancak sonrasında sorun kalmadığı ifade edilerek yetenekli oyuncunun Pazartesi günü başlayacak olan UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme Rabotnicki maçı hazırlıklarına katılacağı kaydedildi.

MAKEDONYA’DA NE YAŞANMIŞTI?
 Kevin Constant ile Aykut Demir’in kavga ettiği iddia edilmiş, kulüpten yapılan açıklamada da böyle bir şeyin yaşanmadığı belirtilmişti. Ancak karşılaşma sonrasında Constant ile Aykut’un değil, Cardozo ve Erkan’ın kavga ettiği ortaya çıktı. İkilinin bir pozisyon nedeniyle tartıştığı araya girenlerin kavgayı büyümeden önlediği öğrenildi.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ
"Rabotnicki maçı sonrası Erkan Zengin ve Oscar Cardozo arasında yaşandığı iddia edilen kavga ve bunun sonrasında da Erkan Zengin’in kadro dışı bırakıldığı haberleri gerçek dışıdır. Karşılaşma sonrası bazı oyuncularımız aldıkları izinle kamptan ayrılmış, bazıları ise kafilemizle birlikte Trabzon’a dönmeyi tercih etmiştir. Takımımız Pazartesi günü Trabzon’da toplanarak Rabotnicki maçının hazırlıklarına başlayacaktır.  Taraftarlarımızın takımımızı yıpratmaya yönelik bu tür haberlere itibar etmemelerini rica ederiz."