61SAAT HABER SERVİSİ- Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip 2-0 kazanarak liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den geri aldı.Trabzonspor ise  4.'lük şansını bir kez daha kaybetti. 

Maç içerisinde Trabzonsporlu taraftarlar hem ilk gol hem de ikinci golde hatası olan Erkan Zengin'e büyük tepki gösterdi. Bu tepki ile büyük şok yaşayan Ekan'ın yuhalanması sonrasında, soyunma odasına büyük üzüntüyle giden Erkan'a burada arkadaşları destek verdi. Soyunma odasında da oyuncuya destek veren Teknik Direktör Ersun Yanal ve Yusuf Erdoğan, maç sonrasında da açıklamalarla bordo-mavili oyuncuya sahip çıktı. 

Yanal, "Oyuncularımın adına da üzüntülü dakikalar yaşıyorum. Oyuncular ritim yakalamak ve ritmi götürmek için destek gerek. Zaman zaman bunlarda oluyor. Emin olun en çok biz kazanmak istiyoruz. Futbolda çıkış, düşüş, eksik kadro ile mücadele var. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ama kendi sahanda oyuncuna tepki göstermek düşündürücü" dedi. 
Yusuf Erdoğan ise, "Biz Trabzonspor futbolcularıyız. Trabzonspor'a gelen bütün futbolcular değerlerlidir. Bir şeyleri kanıtlayarak buraya gelir. Herkesin tabiki eleştirmeye hakkı vardır. Trabzonspor futbolcuların kalitesi her zaman bellidir. 4 büyük takımdan birinde oynuyoruz. Bende ilk geldiğimde zorluk çektim. Burası her yere benzemez. Trabzon  insanı farklı insan. Sevdimi tam sever. O yüzden bu durumun bilincindeyiz. Lütfen biraz sabır göstersinler" diye konuştu. 

KAYNAK: 61SAAT.COM