Fenerbahçe’yle oynanan olaylı maçın sonrasında Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan 6 isimden biri olan Erkan Zengin’in sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edileceği konuşuluyordu. Trabzonspor’dan bugün yapılan açıklamada, Erkan Zengin’in affedildiği belirtidi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sporcope.com, Erkan Zengin’in menajerine ulaştı ve sürecin detaylarını öğrendi.

Erkan Zengin’in menajeri Merter Ortaç, yaptığı açıkalamada “Erkan Zengin bu gece Trabzon’a dönecek ve Cuma sabahı saat 10’da idmana çıkacak” ifadelerini kullandı.

Kadro dışı kaldıktan sonra Trabzonspor yönetiminin 1.2 milyon eurodan vazgeçmesini istemesiyle ilgili de konuşan Merter Ortaç, “Trabzonspor yönetimi sözleşmeyi feshetmek için Erkan’ın 1.2 Milyon euro’dan vazgeçmesini ve başka bir takıma giderse 600 bin euro getirmesini istedi ancak yapılan görüşmelerde Trabzonspor yönetimi bu parayı ödemeyi tahahüt etti. Gerekli anlaşmalar sağlandı” şeklinde konuştu.

Erkan Zengin’in Trabzonspor’da mutlu olduğunu söyleyen Ortaç, “Erkan Trabzonspor’da mutluydu ve bordo mavili formayı giymek istiyordu. Yaşananlardan dolayı da bir hayli üzülmüştü. Kriz çözüldü ve Erkan da bu durumdan memnun” diyerek sözlerini noktaladı. (Sporcope)