Teknik direktör Ersun Yanal, takımda tutmak istediği oyuncular ile yaptığı görüşmelere tam gaz devam ediyor. Tecrübeli teknik adam son olarak geçtiğimiz sezon yaşadığı bazı sıkıntılar nedeniyle kafası karışık olan Erkan Zengin ile görüştü. Ersun Yanal'ın kendisiyle yaptığı görüşmeden oldukça memnun kalan Erkan'ın, "Trabzonspor'a sizinle birlikte geldim ancak sonrasında çok şey değişti. Euro 2016'ya odaklanmış durumdayım. Ardından daha detaylı konuşuruz ama size olan saygım fazla ve sizinle her şeyin daha güzel olacağını düşünüyorum" dediği öğrenildi.

Ersun hocaya çok sevindim
Erkan dün yaptığı açıklamada da bordo- mavli ekibin yeniden teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşmasına değinerek, "Çok sevindim. Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. Yeni bir dönem" ifadelerini kullandı. Erkan, Trabzonspor ile 1 sene daha kontratının olduğunu da hatırlattı.

Şoförü Zlatan İbrahimovic
EURO 2016'da İsveç Milli Takımı'nın en önemli yıldızı olan Zlatan İbrahimovic, önceki gün takımın kampına katıldı. Değeri yaklaşık 3 milyon TL olan Porsche 918 Spyder marka aracıyla kampa gelen İbrahimovic'in hemen yanında ise Trabzonspor'dan Erkan Zengin vardı. Meraklı bakışlar altında tesislere giren sürücü koltuğundaki İbra'nın hemen yanında en yakın arkadaşlarından biri olan Erkan'ın bulunması, "Erkan'ın şoförü dünya yıldızı İbrahimovic" yorumlarına sebep oldu.
.