A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesini değerlendirdi.

Toroğlu, Ersun Yanal'ın teknik direktörlüğünü eleştirerek şu ifadelere yer verdi;

1-1 biten ilk yarıyı değerlendiren Toroğlu, "Fenerbahçe'nin attığı golden sonra Volkan'ın görüntüsü var. Sıkıntı yapıyor. Maç da Volkan'ın görüntüsü. Dün Galatasaray maçını izliyorsun futbol olarak ne ararsan var. İki taraf temkinli ama biraz da top oynayın arkadaş. Goller dışında poziyon yok. Teknik adamlar maçtan önce konuşuyorlar, öyle bir maç değil. Hakemi zorlayacak pozisyon yaratamadı futbolcular. 40 bin kişinin verdiği paraya yazık. Her şey skor mu? Skor önemli de böyle sıkıntılı maç ile işler gitmez.

İyi takımlarla iyi maç olur ama oynadıkları futbol dandik. Burak'tan sonra giren adam N'doye hikaye. Ersun, neden Rodellaga kullanmıyor? Ben keyif almadım maçtan. Beklediğim bir maç değil. Dün Galatasaray'a bakıyorum... İki sene önce de Beşiktaş'ı övüyorduk. Bir tek iyi oynayan Galatasaray var. İnsan biraz keyif almak istiyor futboldan. Aykut Kocaman maçtan önce hakemi hedef gösterdi. Herkes cinlik peşinde. İki tarafın birbirlerinden farkı yok.

Alper Potuk bu sene iyi başladı. 6'lık, 7'lik oynayan bir oyuncu. O kadar yabancı alıyorsun, yabancılar o kadar etkili değil. Bakıyorsun Alper daha iyi. Burak'ta da bayağı bir değişim var. Burak'ın sakatlık süresi çok fazla sürmez. Trabzonspor bu görüntüsüyle beraberlik alırsa avantaj. Maç Fenerbahçe'ye dönecek gibi. Trabzonspor bu oyun ile zor bitirir." ifadelerini kullandı.

Karşılaşma 2-1 Trabzonspor'un üstünlüğüyle giderken de değerlendirmeler yapan Erman Toroğlu "Galatasaray şu anda Fenerbahçe'yi yakalasa paramparça eder. (Volkan Demirel) Sen geleni yersen ne yapsın takım?" dedi.

TOROĞLU, ERSUN YANAL'A FENA SALLADI (VİDEO)

2-2 biten karşılaşmanın değerlendirmesi ise şu şekilde:

"İnsanlar yaşlandıkça korkaklaşıyorlar. Ben Ersun Yanal'ın eski maçlarını biliyorum. Fenerbahçe gibi bir takımı yakalamışsın, kalede de kalecisi yok. Ersun Yanal korkuyorsun. Burada mağlup olsan ne olur? Şu Fenerbahçe takımını yenemiyorsan! Bu takım geçtiğimiz gün 4. Lig takımına yenilmiş. Galatasaray takımı çatır çutur top oynuyor. Fenerbahçe seyircisi iki haftadır Galatasaray'ı seyrediyor ve 'Bu ne biçim iş' diyor. Sen Fenerbahçe'yi üzerine çekiyorsun sonra da penaltı. Ersun Yanal da büyük teknik adammış! Hadi oradan...

"Eğer bu Fenerbahçe'yi İstanbul'da yenemiyorsan, hangi takımı yeneceksin? Teknik direktörlüğü bırakacaksın o zaman. Bu kadar para alacaksın, bu takımda da bunu yapacaksın. N'Doye alıyorsun adam yürüyor. Poziyon da penaltıydı ve attı. Fenerbahçe'de oynayan isimler de kaleye top gelmesin diyorlar. Volkan Demirel bitmiş, darbeyi vur öldür. Şu Fenerbahçe'yi yenemiyorsan teknik direktörlük yapma! Defansın ayağı titriyor."