Trabzonspor


 Galatasaray'ın oynadığı bu futbola artık "Yuh" diyorum. Cesare Prandelli, Yasin'i sağda oynattı İleride Muslera'yı sağ açık veya sol kanatta oynatırsa hiç şaşırmayın. 

Prandelli'nin ömrü kısa

Lig başlayalı 3 hafta olmuş, G.Saray hala ortada yok! G.Saray'ın dün akşam oynadığı futbol aciz, zavallı bir futbol. G.Saray'ın dünkü aciz futbolunun nedenini ilk golde gördük. Alanzinho topu orta sahadan alıyor. Karşısına kimse çıkmadan götürüyor. Yalancı müdahaleler, sahte savunma yapmalar ve Alanzinho topu Sercan'a atıyor. O da rahat bir şekilde golü atıyor. İşte zavallı futbol dediğim bu! Yalandan savunma yapıyorlar. Sahte koşular yapıyorlar. G.Saray artık bu hale gelmiş.

Sneijder'in direkten çıkan topu hariç pozisyonu yok! Yalvarıyorlar adeta hakeme; ne olur benim faulümü görme!

Geçen hafta Beşiktaş'ın teknik direktörü Biliç için 8 hafta veririm demiştim.
Ama 88 hafta oynasa bu takıma katkı yapamaz diye eklemiştim. Bu Prandelli için de geçerli. Bu Prandelli'nin de ömrü kısa, üç maç sonra giderse şaşma!
G.Saray'da hala bir sistem yok. Prandelli'nin yaptığına bak; Yasin sağ bekte oynuyor! Yasin sağda oynadığı müddetçe 1 kişi eksik oynarsın. İlerde bu Prandelli, Muslera'yı sağ açık veya sol açık oynatırsa hiç şaşırmayın.

Sabri için "İyi pas atmıyor" dediler, doğru. İyi orta atmıyor dediler, doğru.
Ancak Sabri mücadelesi ile dün izlediğimiz takımı ateşlerdi. Tam emekliler takımı olmuş bu G.Saray. Veysel ile Tarık'ı niye aldın? Neymiş seyirci ıslıklamış.
Aman beyefendiler ıslıklanmak çok kötüymüş. Kulakları parçalanmış. İspanya'da adamın arabasını parçalamışlar.

Bu G.Saray takımının yuhlanması lazım ama ona da karşıyım. Galatasaray'ın oynadığı futbola "Yuh" diyorum.

Bakın dün Balıkesir göbeği kapattı G.Saray'ı çözdü. Dünkü maçta Prandelli'nin yapması gereken tek bir şey vardı.
Bu oyunun ilacı, penisilini yanında oturuyordu. İkinci yarıya başlarken al Umut Bulut'u sahaya. Zaten Balıkesir çıkamıyor ileriye. Kanatlardan şişir topları Umut'a, çöz Balıkesir'in savunmasını, işi bitir! Yapamadı!
Bizim takımlarımızın hocalarının müzmin hastalığı bu. İlla oyuncu değiştirmek için 60'ı, 70'i bekliyorlar. Bu oyunla G.Saray Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü bile olamaz.

Yapma kardeşim

Burak ofsayt pozisyonunda itiraz ediyor. Karşında yardımcı hakem var. Yanılması imkansız. Bir santrafor bir devrede 5-6 kez ofsayta düşer mi? Burak'ta bir de pas atmama var. Trabzonspor'da oynarken de böyleydi. Trabzon'da bir pas atsa gol olacak Trabzonspor, Avrupa'ya gidecekti, gidemedi! Milli maçta da şutu atsa gol olacak o pas yapıyor. Bir santrafor ne zaman şut ne zaman pas vereceğini iyi ayarlamalı!

Sana ne Prandelli!

Başkan "Gideceğim" diyor. Teknik direktör Prandelli, "Aman başkan sakın gitme" diyor. Yahu sana ne? Senin işin G.Saray'a iyi futbol oynatmak. Sen ona bak! Gelen adam senle çalışır veya çalışamaz. Senin işin yönetim değil takım, takım!

Trabzon'u tutamazlar

Ne Beşiktaş ne F.Bahçe.
Ne de G.Saray... Bu sene Trabzon eşikte.
Rüzgar ile yelkeni atarsa ileri fırlar gider. Bu Trabzon'u kimse tutamaz sonra. Vahid Halilhodziç çok iyi oynatıyor Trabzon'u. Benim bu Trabzon'dan benim ümidim var.