Galatasaray'da attığı gollerle kendisini gösteren ancak ayrılık süreciyle ilgili birçok bilinmezin olduğu Mustafa Kocabey'in dün yayınlanan röportajı büyük yankı uyandırdı. 
FETÖ'cülerin futbolun içinde nasıl oyunlar çevirdiğini, ABD'ye kaçan Hakan Şükür'ün bu örgüt içindeki rolünü detaylarıyla anlatan Mustafa Kocabey'in röportajının ikinci bölümü de gündeme damga vuracak.
İşte Mustafa Kocabey'in sabah gazetesine yaptığı açıklamaları:
Futbol dünyasında FETÖ'yü destekleyen isimlerin başında Hakan Şükür'ün olduğunu ve özellikle G.Saray'da etkin rol oynadığını söyledin. Peki Şükür'ün A Milli kariyeri için neler söylemek istersin? 
Bu soruya soruyla cevap vermek istiyorum… Dönemin A Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal, Hakan Şükür'le neden ters düştü? Demek ki Yanal bu oluşumun içerisine girmedi, tehditler aldı. Ben Ersun Yanal'ın da bu konu hakkında konuşmasını bekliyorum açıkçası. Hakan Şükür için 'Takımda olması gerekiyor, oynaması gerekiyor' diyordu Yanal ama demek ki gördüğü bir şey vardı.
Hakan Şükür Milli Takım'da niye sorun yaşadı?

Ersun Yanal çok büyük bir baskıya dayanamadığı için bence pes etti. Ersun Hoca, Federasyonun içinde bulunan FETÖ'cülerin baskısına dayanamadığı için görevden alındı. Ve Abdullah Avcı… O da TFF'nin içindeki FETÖ'cüler yüzünden istifa etmiştir. Futbola giren TFF'ye de girmiştir. Olmaması mümkün değil.