Trabzosnpor, devre arası transferi için çok konuşulacak 4 oyuncuyu listesine aldı. Bordo-mavililer kulüplerinde fazla şans bulamayan bu dört futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için önümüzdeki günlerde tekliflerini iletecekler. 

İşte o futbolcular;

OLCAY ŞAHAN
Sol kanatta oynamasına rağmen orta denemesi çok fazla olmayan Olcay, 446 dakikada 4 orta yaptı, 1 isabet sağladı. İki de golü var.

ÖMER ŞİŞMANOĞLU
Beşiktaş formasıyla ligde 164 dakika süre alabilen forvet oyuncusu, rakip kalelere 5 şut attı ve 2 gol buldu.

KERİM FREİ
Geçtiğimiz sezon 37 maçta 1541 dakika süre alan Kerim, bu sezon sadece 6 maçta sahaya çıktı ve 192 dakika forma giydi.

AURELIEN CHEDJOU
Ligde Galatasaray formasıyla 9 maçta görev yapan ve 1 asisti bulunan Kamerunlu stoper, girdiği 17 ikili mücadeleyi de kazandı.

GÖZDEN DÜŞENLER DE BELLİ
Trabzonspor bekleneni veremeyen Muhammet Demir, Akakpo, İbanez gibi oyuncular için de gelecek tekliflere açık. Bordo mavililer böylelikle UEFA FFP kriterlerinde sıkıntı yaşamamak için kadro derinliğini de koruyacak. Öte yandan Trabzonspor'da sezon başında yapılan transferlerin bekleneni verememesi üzerine scout ekibine operasyon yapıldı ve 12 olan sayı 3'e düşürüldü. Ekipte sadece Uğur Uzunali, Hayati Şen ve İngiliz Harry Louis çalışmaya devam edecek. Scout ekibinin kurulmasında büyük emekleri olan başkan yardımcısı Nevzat Aydın'ın bu durum karşısında bir hayli üzgün olduğu öğrenildi.