Trabzonspor'un, Sivasspor'u 3-1 yendiği maçta oyuna girdikten sonra yaptığı asistlerle maçın kazanılmasına büyük katkı yapan Erkan Zengin, Ersun Yanal'la yaptığı görüşmede kendisi için İsveç'e gelen hocasına bir kez daha teşekkür etti.

Erkan'ın bu konuşmada, "Fenerbahçe maçında iyi oynayıp gol attırır veya asist yaparsam, işte o zaman bana verilen parayı hakettiğimi herkes görecek" dediği bildirildi. Yanal ise Eskişehirspor'la devre arası kampı geçirmemesine rağmen kendisini hazır tutan Erkan'a teşekkür ederek, "Fenerbahçe maçında da senden aynı oyunu bekliyorum" dediği öğrenildi.

İYİ TOPÇU İÇİN AYA BİLE GİDERİM

Transferi için Erkan Zengin'in ayağına gitmekle eleştirilen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Cuma akşamı Sivasspor maçında oyuna girdikten sonra yaptığı sihirli dokunuşlarla bordo-mavili ekibe üç puanı getiren tecrübeli oyuncu için övgüler düzdü. İyi bir futbolcuyu almak için değil İsveç'e aya bile gideceğini söyleyen Hacıosmanoğlu'nun maçı beraber izlediği dostlarına, "Her yaptığımızı eleştirenlere Erkan iyi bir cevap verdi. Tek idmana çıkıp, bu kadar iş başardı. Bir de takıma ısınınca onu görün. Ben kendisine güveniyorum" dediği bildirildi.