Dün 2-0'lık Galatasaray mağlubiyeti sonrası ''Gelecek yıl yokum'' açıklaması yapan ve İngiltere'nin West Ham takımıyla anlaştığı iddia edilen Slaven Biliç'ten sonra Beşiktaş'ın teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak konusu oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörlüğü için ön plandaki isim Şenol Güneş... Ancak Güneş'in Bursaspor'un mevcut kadrosunu koruması ve güçlendirmesi halinde Yeşil Beyazlı takımda kalma ihtimalinin yüksek olduğu seslendiriliyor.

Bursaspor'un futbolcular ve personelinin maaşlarını ödemekte zorlandığı, bir çok oyuncuyu elinden çıkaracağı da edinilen bilgiler arasında. Ayrıca Kayserispor'dan ayrılan Süleyman Hurma'nın da Beşiktaş'a gideceği iddia ediliyor. Bugün yaşanan sıcak bir gelişme ise Beşiktaş'ın Ersun Yanal ile görüştüğü yönünde.

Radyospor'da Aydın Cingöz'ün konuğu olan Cumhuriyet Gazetesi Muhabiri Eray Emin Aydemir Beşiktaş'ın 1-2 ay önce Ersun Yanal ile teknik direktörlük konusunda görüştüğünü iddia etti. Aydemir, Yanal'ın Trabzonspor'da mutsuz olduğunu ve Beşiktaş ile flört halinde olduğunu söyledi.

Ancak şu an için Beşiktaş cephesinde en güçlü adayın Şenol Güneş veya Mustafa Denizli yönünde olduğu bilgisi edinildi.