Trabzonspor’da sıcak saatler yaşanıyor. İkinci kamp dönemine bir haftadan az bir zaman kalırken, teknik direktör Ersun Yanal, istediği transferin gerçeğe dönüşmesini bekliyor.

Ancak Karadeniz ekibinde yönetimin işi hiç de kolay değil. Çünkü maliyeti yüksek ve talibi olan isimler henüz resmen elden çıkarılamadı. UEFA ile yapılan anlaşmalar doğrultusunda sadece 23 futbolcuya bonservis çıkartabilecek olan Bordo- Mavililer, revizyonu gerçekleştiremediği için anlaşmaya vardığı oyuncuları bile açıklayamıyor. Her ne kadar Başkan Muharrem Usta, teknik direktör Ersun Yanal ile sık sık görüşüp gelişmeler hakkında bilgi verse de deneyimli hoca da Macaristan kampına kadar işin çözülmesinde ısrarcı. Yönetimin bu hafta cuma gününe kadar gerekli adımları atarak en az 3 futbolcuyla anlaşma sağlaması öngörülüyor.
‘Şimdi olmaz’ denilmişti

Bero, Castillo ve İbanez gibi daha önceden görüşülen futbolcular ön planda ama teknik direktör Ersun Yanal’ın Başkan Muharrem Usta’dan özel bir isteği daha var. O da; Eren Derdiyok. Hücum gücü anlamında uzun süre sıkıntı yaşamamak için en az 3 forvetle yarışa başlamak isteyen Trabzonspor’un hocasının talebini yerine getirmek için bizzat Başkan Muharrem Usta, bir kez daha Kasımpaşa’nın kapısını çalacak. Daha önce de Trabzonspor Eren’i Kasımpaşa’dan istemiş ve İstanbul ekibi, “Şu an için oyuncu satmayı düşünmüyoruz” yanıtını vermişti.