Süper Lig'in 22. haftasında Avrupa Ligi'ne katılma hesapları yapan iki takım Atiker Konyapsor ile Trabzonspor, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda karşı karşıya geliyorlar.

TRABZONSPOR'UN KONYASPOR 11'İ
31 puanlı Trabzonspor 6. sırada yer alırken, 5. Antalyaspor'un da yenilmesiyle bu maç iki takım için daha da önem kazandı. Atiker Konyaspor'un ise 28 puanı var ve 9. sırada yer alıyorlar.

Trabzonspor'da bu maç öncesinde tecrübeli stoper Jan Durica sakat. Bir diğer önemli eksik de Okay Yokuşlu. Ersun Yanal bu iki oyuncusunun yerine bu maçta Carl Medjani ve Mustafa Akbaş'ı oynatacak. 

Okay'ın yokluğunda ortasahada genç oyuncu Matus Bero'nun da oynatılabileceği konuşuluyordu ancak Ersun Yanal daha tecrübeli olan Carl Medjani'den yana karar kıldı. 

Buna göre Trabzonspor ilk 11'i şöyle... Onur, Pereira, Uğur, Mustafa Akbaş, Mas, Medjani, Onazi, Yusuf Yazıcı, Castillo, Olcay, Rodallega

KONYASPOR'UN TRABZONSPOR 11'İ 

Konyaspor'da ise takım kaptanı Ali Çamdalı ve ligin en golcü 2. oyuncusu Riad Bajic oynamıyor. 

Kalede Serkan görev yaparken savunma dörtlüsü Skubic, Ali Turan, Vukovic ve Barry Douglas şeklinde olacak. Bu dörtlünün önünde Jens Jonsson ve Volkan Fındıklı olacak. Sağ kanatta Amir Hadziahmetovic, sol kanatta Fofana olacak. Forvette ise Rangelov ile Halil İbrahim ikilisi görev yapacak.