61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Traore’ye çok geçmiş olsun. İstemeseniz de bu tür elim kazalar saha içinde başımıza geliyor. Acil şifalar diliyorum. En kısa sürede tekrar futbola dönmesini temenni ediyorum. 

Konyaspor takımı çok hazır bir takım. Son iki kupanın sahibi. Uzun yıllar uğraşılan bir organizasyon sonucunda Türkiye liginin oldukça güçlü bir takımı. Biz oldukça zor koşullardan hep aynı şeyi söylüyorum geliyoruz ama bugün özel oyuncularımız vardı. Burak özel bir oyuncu. Onun bu becerisi, takıma oldukça fazlasıyla katkıda bulunacak. Türk futbolu için de seviye atlatmada katkısı olacak. Burak’ın son dönemde transferi uzak kalması, ülke futbolu için gerekliliği ne kadar önemli olduğunu gördük. Çok kısa sürede bizle birlikte oldu ama o bıraktığı ruhunu geri alarak başladı. Performansı ilerleyecek. 

Bizim gerçek performansımız bu olmamalı. Kazanmak oldukça zor olacaktır. Galibiyeti ben belki bir tarafa koyup kendi oyunumuzla ilgili olgunlaşması gereken tarafları incelemeliyiz. 
bugün basit golle başladık. Onun dışında çok net pozisyon var mı? Oyun üstünlüğünü ikinci devre verdik. Biz bu hataları yapmamamız gereken takım olmalıyız. Kullanacağımız oyuncular sayısına gelince elimizde oyuncularımız var. Pazartesi Onazi’nin durumu belli olacak bize katılacak. Castillo’nun sanırım milli takım arasından sonra katılacak. 
Bu oyun bize yetmez. Sahada en ufak bir eforu galibiyet için vermelerini kutlamak gerek. Sonuçta galibiyeti getirecek sonucu aldılar” dedi.