61SAAT SPOR SERVİSİ
Trabzonspor, ikinci yarının ilk maçında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşıyor. Maç öncesinde konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, “ikinci döneme farklı bir adım atmak istiyoruz. Trabzonspor’un ilk dönemde yetiştiremediği organizasyonda zorlandığı, kadro kurmakta sıkıntı çektiği dönem yaşadık. Hala zaman zaman sıkıntılarımız var. 2 oyuncu 3 oyuncu geldi. Antrenmana başladı. Bunlar zor şeyler. Bunların zorluklarını yaşayacağız. Ama bunu bir an önce toparlayıp, ligin ilk yarısının güçlü takımlarından Bursaspor önünde kendimizi ters edeceğiz. Hem lige iyi başlayıp, ikinci yarının puan cetveline, sırılama yerine önemli bir katkı sağlayacaktır. Oyuncularımız çok yeni. Belki 3 tane yeni tercihi yaptık. Belki bir tanesi de oyuna girecek” dedi. 

MEHMET EKİCİ NEDEN KADRODA YOK... 
Mehmet Ekici ve Mustafa Yumlu’nun kadroda olmaması ile  ilgili konuşan Ersun Yanal,  “Takımın bir bölümü yenileniyor bir bölümü gidiyor. Mehmet konusu oldukça gündemde. Netleşmeden onu takımda kullanmak, oynatmak istemiyorum. Netleşsin belirlensin, Mehmet Ekici ile ilgili planlarımızı öyle yapalım. Mehmet önemli oyuncu Trabzonspor’a katkısı olan oyuncu. Netleşmeden kullanmak istemiyorum 

MUSTAFA YUMLU, GİTMEK İSTEDİ... 
Mustafa’nın transfer görüşmeleri var. Mustafa bizden ayrılacak. O da talep etti, biz de olurunu verdik. Mustafa’n4n bir kaç gün içinde gideceği takım netleşir” dedi.