61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor ile Bursaspor, sezon öncesi hazırlık maçında İstanbul'da karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi Bursaspor 3-0'lık skorla kazandı.

Hamza Hamzaoğlu'nun ekibine galibiyeti getiren goller, 22. dakikada penaltıdan Pablo Batalla, 54. dakikada penaltıdan Tomas Necid ve 69. dakikada Ricardo Faty'den geldi.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal "2 farklı Trabzonspor vardı sahada. Hücumda ilk yarı çok fazla planının çıkmadan oynamış istediği planı sahada uygulamaya çalışan ve disiplini 45 dakikada doğru uygulayan bir takım takım.

FUTBOLCUNUN HAKKI YOK

Olabilir futbolda hatalar olacaktır. Hakemin verdiği kararları oyuncunun tartışmaya hakkın yoktur. Bu kararlar bizi bozmamalıdır. Böyle yaşamak güzel oldu.
45 dakikada oynadığımız oyunu devam edebilirdik Penaltı ile geriye düştük düşmememiz gerekirdi. Buda düşülmemesi gereken bir durum. Hazırlık maçında bunu yaşamak avantaj.

TAŞLAR YERİNE OTURACAK

Yeni kurulmuş bir takım 7 oyuncumuz ilk kez çıktı. Onları bir araya getirmek ve istediğimiz ritmi yakalamak için oldukça zorlanıyoruz.  Oyuncular çok geç katıldılar..
Yavaş yavaş isimleri daha yeni öğrenmeye başladı. Şu bir gerçek ki umutlandığımız süre kötü oynadığımızdan daha fazla. Taşlar yerine oturacaktır. Biriktirme zamanımız. Takıma olan sevgiyi ilgiyi biriktireceğiz. Bu seneki taraftarın sabrına ciddi ihtiyacımız var.

BU TARZI GÖRMEYECEKSİNİZ
Castillo, İbanez, Bero bunlar genç ve yetenekli oyuncular. Farklı bir takım geliyor.. Bu takım lig başlarında bu tarzı görmeyeceksiniz. Daha farklı bir takım geliyor. Takımımıza katılacak birkaç oyuncu daha katılacak.
Bu sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunun için yoğun çalıştık. Lütfen herkesin sabır ve hoş görüşüne ihtiyacımız var. "