Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Busenaz’ın elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Elde edilen başarı oldukça büyük. Tebrik ediyoruz. Avrupa ve Dünya şampiyonluklarının ardından sıra Olimpiyatlara geldi. İnşallah burada da iyi bir derece elde eder. Bu konuda kendisine güvenimiz sonsuz” dedi.

Avrupa Şampiyonu boksör Busenaz ise altın madalya kazanmasının kendisini son derece mutlu ettiğini vurgulayarak, “Kendi adıma çok iyi bir şampiyona geçirdim ve hedeflediğim altın madalyayı kazandım. Bana her konuda destek veren kulübüme teşekkür ederim” yorumunu yaptı.

Antrenör Cahit Süme ise Trabzonspor’a çok büyük hedeflerle geldiklerini belirterek, “Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Avrupa Şampiyonasını çok iyi geçirdik. Takımımıza ve ülkemize altın madalya kazandırdık. Trabzonspor’a transfer olduktan sonra kulübümüz bizlere her türlü imkanı sağlıyor. Bu konuda yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Bundan sonraki hedefimiz 2020 Olimpiyat Oyunları'nda takımımıza ve ülkemize madalya kazandırmak. Ayrıca 2020 Olimpiyat Oyunları öncesi Avrupa ve dünya şampiyonalarından da madalyalar hedefliyoruz.” diye konuştu.

Ziyarette Teknik Direktör Ersun Yanal da başarılı boksörü tebrik etti.