Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Bordo-mavililer teknik direktör Ersun Yanal'ın gelişiyle tempoyu artıracak. 
Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Fransa'da Euro 2016'yı yorumlayan teknik direktör Ersun Yanal'ın yer almadığı antrenmanlarda takımı Volkan Kazak çalıştırıyor. Bordo-mavililer teknik direktör Ersun Yanal'ın Trabzon'a gelişini beklerken, Pazartesi günü gelmesi beklenen Yanal'ın gelişinin ardından bordo-mavililer tempoyu artıracak.

MUSTAFA YUMLU'DAN FEDAKARLIK

Trabzonspor ile sözleşmesi sona ermesinin ardından anlaşmaya varılan ve boş mukaveleyi yönetimin doldurmasını isteyen Mustafa Yumlu, takımla birlikte çalışmalarını sürdürürken, geçtiğimiz sezon farklı takımlarda forma giyen Zeki Yavru, Mustafa Akbaş ve Uğur Demirok antrenmanlarda istekli oldukları gözlendi. Yönetimin Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş ile de yeni sezonla ilgili olarak görüşmelerini sürdürüyor. Yanal'ın takımda görmek istediği iki oyuncunun da oynamak için can attıkları ancak geçmişte yaşadıkları tecrübelerden dolayı endişeli oldukları öğrenildi.

YANAL, FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELECEK İLK MESAJLARINI VERECEK

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzon'a gelmesiyle birlikte takımla birlikte çalışmalara başlayan oyuncularla ilk toplantısını yapacak. Önemli mesajlar vermesi beklenen Yanal'ın, gelecek sezonla ve kuracağı takımla ilgili oyunculara fikirlerini aktaracağı belirtildi. Tatilin artık geride kaldığını ve sıkı bir çalışma temposuna gireceklerini oyuncularına aktaracak olan tecrübeli teknik adam, hazırlık kampında bütün oyunculardan yeteneklerini antrenmanlara yansıtmasını isteyecek.

MUHARREM USTA VE ERSUN YANAL TRABZON'DA BİR ARAYA GELECEK

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Teknik Direktör Ersun Yanal, gelecek hafta başında Trabzon'da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. Transfer süreci boyunca günlük görüşmeler yaparak sıkı bir çalışma temposu sürdüren ikili, transferde gelinen son nokta ve takımda kalacak ve gidecek oyuncuların durumlarını değerlendirileceği toplantıda Teknik Direktör Ersun Yanal, oluşturmak istediği kadro üzerinde Usta ve yönetim kuruluna fikirlerini aktaracak. Takıma kazandırılacak oyuncularla ilgili olarak başkan yardımcısı Nevzat Aydın'da, yapılan transfer görüşmeleriyle ilgili olarak son durum hakkında bilgi verecek.

AKYAZI AKILLI STAT OLUYOR

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nin akıllı stadyum olması için çalışmaların başladığını duyurdu. Usta, kendisine ait Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Harika bir stat güzel ama bir de akıllı olsa... O da oldu ve bugün itibariyle çalışmalar başladı" diyerek duyurusunu yaptı.