61saat haber servisi

Bir dönem Trabzonspor'da top koşturmuş Erman Özgür Fenerbahçe hakkında söyledikleriyle Trabzonsporlu taraftarlar nezdinde büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Kariyeri boyunca birçok kulüpte oynayan fakat Trabzonspor'da oynadığı 4 sezon ve başarılı futbol ile izleyicilerin aklında yer eden Özgür, Fenerbahçe hakkında yaptığı bir yorum ile Trabzonspor'un şike ile çalınan şampiyonluğunu getirdi. Kariyerini spor yorumcusu olarak devam ettiren Özgür, Fenerbahçe hakkında oynayacağı Kasımpaşa maçı öncesi ''Fenerbahçe şampiyonluğun favorilerinden... Yakın zamanda ilk devreyi 9 puan geride kapatıp şampiyon olduklarını biliyoruz.'' cümlesini kurunca dolaylı yoldan da olsa şikeyi inkar etmiş oldu. 



Taraftar tepki gösterdi

Kariyerindeki tepe noktası olan kulübe karşı böyle düşüncesizce bir yorumda bulunmasını eleştiren taraftarlar, Fenerbahçe'nin o yıl şike ile şampiyon olduğuna dikkat çekere ''Evet, nasıl olduklarını da biliyoruz.'' şeklinde yorum getirdiler. Erman Özgür'ün konu ile ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Düzeltme geçti!

Bordo Mavili taraftarların, eski futbolcuya bu yorumunu sormaları üzerine Twitter'dan "2010-11 sezonundan değil, Fenerbahçe'nin, Beşiktaş ile çekiştiği şampiyonluk sezonundan bahsettim." cevabını veren Erman Özgür, bir nevi düzeltme geçmiş oldu.