Şu anda Kocaeli Birlikspor'un teknik direktörlüğünü yapan bir dönem Trabzonspor forması da giyen eski milli futbolcu  Fatih Akyel amatör kulüp kurdu. İstanbul'un Bakırköy ilçesinde ekim ayında kurulan ve tescil edilen kulübün ismi Akyelspor.

Mavi-Beyaz-Siyah renklere sahip Akyelspor'da Fatih Akyel onursal başkanlık yaparken, eski milli futbolcunun kardeşi Erman Akyel teknik sorumlu olarak görev almakta. Bakırköy temsilcisinde Oğuz Tekcan başkan, Selim Serhat Conker ise antrenör olarak futbolculara hizmet etmekte.

Fatih Akyel'in, kendi soy ismini taşıyan kulübü sık sık ziyaret ettiği ve futbolcularla ilgilendiği kaydedildi.



CONKER: ALTYAPIDA FAALİYET GÖSTERECEĞİZ
İstanbul amatör liglerinde Kocasinanspor, Yenibosnaspor, Kadırgaspor, Esenler Tokatspor, Öz Trabzonlular, İstanbulspor, Dikilitaş, Modafen gibi takımlarda ve Amatör Milli Karma'da forma giyen antrenör Selim Serhat Conker "İlk sezonumuzda U14'te mücadele edeceğiz. Daha sonra U12'de liglere girmeyi planlıyoruz. A takım seviyesinde liglere girmek şu anda planlarımız dahilinde değil, alt yapıda faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi. Akyelspor, U14 2. Ligi'nde 10. Grup'ta mücadele edecek.