61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’un Şampiyon olduğu ancak şike dolayısıyla kupasını alamadığı 2010-2011 senesinde Trabzonpor kadrosunda bulunan fakat kulübün kendisi ile bağlarını koparmasının ardından Galatasaray ile anlaşan Ceyhun Gülselam’dan şaşırtan açıklama. 
Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Selçuk İnan ve Engin Baytar ile birlikte Galatasaray’ın yolunu tutan futbolcu burada kulübeye hapsolduktan sonra Manchini’nin gelişi ile birlikte fırsat bulmaya başladı. 
Trabzonspor’da zaman zaman attığı kritik gollerle adından söz ettiren futbolcu, özellikle uzaktan vuruşu ile hatırlanıyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde Lig Tv’de Quiz programına katılan ve burada soruları yanıtlayan Ceyhun, bordo-mavili taraftarları üzdü. 
Trabzonspor’un şikeyle kupası elinden alınan sezonun son maçı Karabükspor maçını ‘En üzüldüğü’ maç olarak tarif eden Ceyhun, “Karabük maçıydı. 2010-2011 senesi. Şampiyon olamadığımız sene. Galip geldik ama Şampiyon olmadığımız sene” demesi dikkat çekti. 
Trabzonspor’dan Galatasaray’a giden Burak Yılmaz ve Umut Bulut’un o sene için “Şampiyon olduk” söylemlerine rağmen Ceyhun’un bu şekilde konuşması ise manidar olarak algılandı. 
Trabzonspor’dan türlü oyunlarla Galatasaray’a giden Selçuk’ta o sene için ‘Şampiyon’ ifadesini kullanmayan oyunculardan.