61SAAT DIŞ HABERLER SERVİSİ - Trabzonspor’un 2010 yılında Kolombiya’nın güçlü takımlarıdan Junior FC’den 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Teofilo Gutierres, yeniden bu kulübe geri döndü.
Bordo-Mavililerin ardından toplamda 6 takım değişen, bir ara yine eski takımında kiralık olarak oynayan Teofilo, bu kez kesin dönüş yaptı.

Geçtiğimiz sezonu Arjantin Ligi takımlarından Rosario'da kiralık olarak geçiren Teofilo, 2,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında yuvasına döndü. Teofilo’nun geri dönmesi ise Junior FC.’de resmen bomba etkisi yarattı. Teofilo için Juinor’un 49 bin kişi kapasiteli Estadio Metropolitano Roberto Meléndez  stadında tanıtım töreni düzenlendi.

İŞTE O ANLAR


Tanıtım töreninde stat tamamen dolarken Kolobiya basınında rakamın 45 bin kişi olduğu bildirildi.

Telofilo tek tek tribünleri dolaşarak herkesi selamlarken bir ara yaşanan izdihamdan dolayı stadın korkulukları kırıldı ve bazı taraftarların düştüğü gözlendi.
Teofilo, yaptığı açıklamada, “Ben bir çocuk gibi heyecanlı hissediyorum ve buraya şampiyon olmaya geldim. Yine bu formayı giymeme yardımcı olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.