AK PARTİ Trabzon Milletvekili Faruk Özak, kendisine sosyal medya üzerinden hareket eden 10 kiş hakkında suç duyurusunda bulundu. Özak’ın daha öncede kendisine sosyal medya üzerinden hakaret eden 14 kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve bu kişiler hakkında 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde üç aydan iki yıla kadar hapis ve para cezası isteği ile dava açılacağı öğrenildi.
AK PARTİ Trabzon Milletvekili Faruk Özak, kendisine sosyal medya üzerinden hareket eden 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Özak daha öncede 14 kişi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.
HAKARET VE TEHDİTLER ARTIYOR

Sosyal medyayı paylaşan insanların sayısı her geçen gün arttıkça, paylaşılan görüşlerde ters fikirler de artmaya başladı. Bununla birlikte hakaret ve tehdit boyutuna varan paylaşımlar oldukça suç duyuruları da artmaya başladı. AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak sosyal paylaşım sitesi üzerinden hakarete uğradığını öğrenince avukatı aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
ADRESLERİ BELİRLENECEK
 
Özak’ın yaptığı suç duyurusu üzerine bilişim suçları polisi hakaret ve tehditte bulunanların IP adresini belirlemeye çalışıyor. Adresi tespit edilecek olan kişiler hakkında dava açılacak. Bu arada Özak’a daha öncede sosyal medya üzerinden hakaret eden 14 kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve bu kişiler hakkında 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde üç aydan iki yıla kadar hapis ve para cezası isteği ile yargılandığı öğrenildi.

Günebakış