Eski Galatasaray yöneticisi ve spor yazarı Fatih Altaylı, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım hakkında ağır açıklamalarda bulundu.



ALLAH, YILDIRIM’I F.BAHÇE’NİN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN!

- F.Bahçe’de Kadıköy düştü. Bir zamanlar bırakın galibiyeti beraberliğin bile büyük bir başarı sayıldığı Kadıköy’de artık elini kolunu sallayan puan alabiliyor. Hem de fazla zorlanmadan. Dün de öyle oldu. F.Bahçe’ye ne oluyor? Bu iş nereye gidecek
"Aslına bakarsanız F.Bahçe ile ilgili konuşmak istemiyorum. Çünkü en mantıklı, en akla yakın şeyleri söylesem de F.Bahçeliler’in aklından geçenleri dile getirsem de F.Bahçe Yönetimi’ne yakın kişilerden, organize gruplardan ve Azizbahçeliler’den küfür ve türlü hakaret işitiyorum. 12numara gibi gruplardan abuk sabuk laflar geliyor, neredeyse FETÖ’cü ilan etmeye çalışıyorlar. Bu kadar düzeysizlikle uğraşmak istemiyorum. Fenerbahçe’de olan bitenden memnunlarsa, bu olanları F.Bahçe’ye yakıştırabiliyorlarsa buyursunlar böyle devam etsinler. Bana küfür etmekle F.Bahçe
kurtulacaksa buyursunlar etsinler. Uğraşamayacağım bu saatten sonra bu tip sözde F.Bahçeliler’le. Aziz Yıldırım kendilerine hayırlı uğurlu olsun. Daha uzun yıllar devam etsin F.Bahçe’nin başında kalmaya. Onlar memnunsa, biz rakipler olarak yüz kat memnunuz. Biz diyoruz ki, Allah F.Bahçe’nin başından Aziz Yıldırım’ı eksik etmesin."

G.SARAYLILAR KIZMASIN AMA F.BAHÇE, TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ CAMİASI

- Kızgınsınız ama aklı başında Fenerbahçeliler’in size bir şey dediği yok. Bu konuda bir yanıt alsak daha iyi olmaz mı?

"Alın size yanıt. F.Bahçe Aziz Yıldırım ile devam ettiği müddetçe daha beter hale gelir. Bakın ortak aklın egemen olmadığı, “Ben yaptım oldu, herkes benim gibi düşünmeli” diyen başkanların arkasından giden tüm kurumlar, sonunda bu hale düşerler. Perişan olurlar. F.Bahçe’nin iyiliğinden başka bir şey istemeyen muhalefete söv, her olumsuzluğun faturasını muhaliflere çıkar, senin gibi düşünmeyenleri stada sokma, sadece sana tapan adamlardan yönetimler oluştur, sadece uzun zamandır o koltukta oturduğun için her şeyi bildiğini zannet. Sonuç bu olur. G.Saraylılar bana kızacak ama F.Bahçe, Türkiye’nin en güçlü spor camiası. Ne yazık ki, ortalama entelektüel düzeyi artık G.Saray’ın da üzerinde. Ve o camia bu yönetimle yönetiliyor. Olacak şey değil. Aziz Yıldırım anlayışı F.Bahçe’yi iğdiş etti!"