61SAAT-Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, GSTV'ye açıklamalarda bulundu. Gündeme dair soruları yanıtlayan Terim, Trabzonspor ve Bursaspor’a laf attı.
Trabzonspor’un başarılı futbolcularını ayartarak kendine bir takım kuran, Terim birde utanmadan Trabzonspor hakkında yorum yapıyor.
Trabzonspor ismini ağzına alacak en son kişi olan Terim, Bordo-Mavililerin UEFA Kupasından ciddiyetsiz tavrı nedeniyle elendiğini ileri sürerken kendilerinin Şampiyonlar Liginde bu şekilde bir yaklaşıma prim vermeyeceklerini ileri sürdü.


GAYRİ CİDDİ YAKLAŞIM
Şampiyonlar Ligi'nde kimseyi küçük görmediklerini ifade eden Terim, "Devler Ligi'nde iyi kura çektik. Tabi bu neye göre iyi? Bursaspor ve Trabzonspor'un nasıl elendiğine şahit olduk. Rakibi ciddiye almazsanız sorun yaşarsınız. Biz bu gayri ciddi yaklaşıma prim vermeyeceğiz. Rüya takım söylemleri bizim motivasyonumuzu bozmamalı. Sağlam ve dikkatli adımlarla hedeflerimize yürüyeceğiz. Tabi bu gruptan oynamadan çıkarız anlamı taşımamalı. Braga dediğiniz ekip, Udinese'ye iki maçta da yenilmemiş. Hedef ilk iki ve gruptan çıkmak. Ligde de güvenli adımlarla yürümek" yorumunu yaptı.

Trabzonspor cephesinden Terim'e her hangi bir cevap verilip verilmeyeceği ise merak konusu.




KAYNAK: 61SAAT.OOM