2016 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçında Hollanda ile çok kritik bir maça hazırlanan Milli Takım'da tatlı bir kriz yaşanıyor.
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim orta sahada kimlere forma şansı vereceği merak konusu. Zira 4-2-3-1 sistemiyle Hollanda'ya karşı mücadele etmesi beklenen millilerde orta sahada forması garanti olan tek bir isim bile yok.
 
Hazırlık maçları dahil Kazakistan maçında 4-1-3-2 sistemi haricinde tüm maçlarda 4-2-3-1 formatını tercih eden Fatih Terim, orta sahayı oyuncu havuzunu formda isimlerden oluşturdu. 
 
Bu sezon son derece formda bir grafik sergileyen Mehmet Ekici, Hakan Çalhanoğlu ve Ozan Tufan, Beşiktaş'ın en önemli silahlarından Olcay Şahan ve Gökhan Töre, takım kaptanı Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Alper Potuk ve Volkan Şen Fatih Terim'in opsiyonları arasında bulunuyor.
 
Fatih Terim grup maçlarında mevcut kadroda bulunup en çok şans verdiği 4 isim Olcay Şahan, Gökhan Töre, Ozan Tufan ve Selçuk İnan olmuştu.

Fenerbahçe'de defansif orta saha olarak görev yapan Mehmet Topal'ın Hollanda maçında da Ömer Toprak ve Semih Kaya'nın yokluğunda stoper bölgesinde görev yapması bekleniyor.