Mehmet Ali Aydınlar;
* Fenerbahçe’nin bu tepkisi ilginç. Diyorlar ki “Biz suçsusuz”. PFDK, soruşturması sonucunda derse ki “Evet suçsuzlar” zaten hiç eksi puan almayacaklar. Dolayısıyla bu itirazın hiçbir manası yok.

* Basına sızan Etik Kurulu raporu değişecek. Etik Kurulu toplandı, raporunu bitirmek üzere. Savunmaları almaya başladık. Etik Kurulu raporu ve PFDK soruşturması sonucunda suçlu varsa bugün belirlediğimiz yol haritası ışığında cezaları verilecek.

FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Yüksek Divan Kurulu toplantısı düzenliyor. Kulüp üyelerinden Fenerbahçe'yi ligden çekme yetkisinin isteneceği ve bu tarihi kararın oylamaya sunulacağı öğrenildi.

"FENERBAHÇE CAMİASI YOK SAYILMIŞTIR"

Divan Kurulu'nda konuşan Nihat Özdemir, "Geçtiğimiz pazar günü yapmayı plandığımız basın toplantısını acı kaybımız dolayısıyla erteledik. Bugünkü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı vesilesiyle düşüncelerimizi ve öngörülerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Geride bıraktığımız 2011 yılı Fenerbahçe'nin mücadele ettiği tüm branşlarda tarihi rekorlar kırdığı ve başarılar elde ettiği bir yıldır ve öyle de kalacaktır. Bu büyük başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öte yandan 2011 yılının ikinci döneminde yaşanan süreç, Türk futbolunu kaosa sürüklemiştir. Kulübümüzün bu süreçte maruz kaldığı haksız suçlamalarda bizleri son derece üzmüştür. Yazılan senaryonun uygulanması Türk futbolunu büyük bir kaosa sürüklemiş ve Fenerbahçe camiası yok sayılmıştır" dedi.