Süper Final’in ilk haftasındaki Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesine damgasını vuran olayın ardından PFDK’nın Emre’ye verdiği 2 maçlık ceza Sadri Şener’i çileden çıkarmıştı. Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı Trabzonspor başkanı Şener’e ağır bir cümleyle cevap verdi.

Twitter hesabından gündeme dair yorumlarını aktaran Sarı-Lacivertli kulübün yöneticisi, “Lütfen Sadri Şener’i ciddiye almayın” çağrısı yaptı. Yakın geçmişe dair hatırlatmalarda da bulunan Fenerbahçeli idareci, “Nisan 2011’de oynadığımız Gaziantepspor maçı nedeniyle 6222 sayılı kanuna muhalefetten savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlardı ve bizler 3 Temmuz sendromunu yaşarken bir de bu ihbar yüzünden ayrıca gidip savcılarda ifade vermenin utancını ve üzüntüsünü yaşadık” diyen Murat Özaydınlı, ilerleyen sürecin kendilerini haklı çıkaracağını sözlerine ekledi.

Camiasını süreci beklemeye çağıran Özaydınlı, "Elbet bir gün bu yapılanlar tarihin kara sayfalarında yer alacak ancak bizlerle ilgili bölümü ise bembeyaz bir gururla torunlarımıza miras olacak kalacak" dedi. Özaydınlı`nın Şener`i hiçe sayan ifadeleri centilmenliği alt üst ederken Şener`in bu konuda sergileyeceği tavır merakla bekleniyor.