Tarihin en kötü sezonlarından biri yaşayan ve 31 haftalık lig maratonunda tam 16 mağlubiyet alan Trabzonspor, gelecek yılın planlamasına erkenden başladı. Yeni oluşturulan yol haritasının en önemli parçası ise tabii ki teknik direktör...
Hami Mandıralı ile kesin olarak yola devam etmeyecek olan Fırtına’da yabancı hocalar ön planda. Yönetimin bir numaralı hedefi Felix Magath. Alman teknik adam ile bir süredir temasta olan Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın bizzat devrede.

Aydın: Beğendiğim hoca

Aydın, Almanya’ya gidip 62 yaşındaki hocayla masaya oturdu. Taraflar bu görüşmede karşılıklı olarak şartları konuştu, fikir alışverişinde bulunuldu. Fazla detay vermek istemeyen Aydın, “Magath beğendiğim bir isim. Kendisiyle bir takım değerlendirmelerde bulunduk. Şu anda hocamız Hami Mandıralı olduğu için net bir söylemek şık olmaz” dedi.

Sonra transfer...

Magath’ın alternatifleri ise Paulo Fonseca ile Juande Ramos. Braga’yı çalıştıran Fonseca’yla Muharrem Usta’nın kurmayları hali hazırda görüşme halinde. Şu anda herhangi bir takımda görev yapmayan 61 yaşındaki Ramos ise ilk etapta menacerler vasıtasıyla gündeme gelmişti.