Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 2. ve 72. dakikada Holmen ile 57. dakikada Pierre Webo kaydetti. Fenerbahçe'nin golleri ise 52. dakikada Emre Belözoğlu ile 88. dakikada Alex De Souza'dan geldi..

Sarı-lacivertli takım bu yenilgi sonrasında 45 puanda kalarak zirve yarışında ağır yara aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise üst üste 2. galibiyetini alarak puanını 30'a yükseltti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Mersin İdman Yurdu'nu ağırlayacak... İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak...

Ziegler Mersin maçında yok

Fenerbahçe'nin İsviçreli savunma oyuncusu Reto Ziegler, karşılaşmanın 90+2. dakikasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. İsviçreli oyuncu 23. haftada oynanacak Mersin İY maçında sahada olamayacak..

Sakat futbolcular maça yetiştirildi

Fenerbahçe'de 21. haftadaki Kayserispor maçı sonrası bazı futbolcularda oluşan sakatlık sorunları, yoğun tedavi sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi giderildi. Gökhan Gönül, Yobo ve Ziegler tedavilerinin ardından karşılaşmaya yetiştirilirken, 3 futbolcu da ilk 11'deki yerlerini aldılar.

Semih Şentürk kadroda yok

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sakatlığı geçmesine rağmen forvet oyuncularından Semih Şentürk'ü, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının 18 kişilik kadrosuna almadı. Bu hafta içinde takımla çalışmalara başlayan Semih, maç kadrosuna giremezken, Kocaman, yedekte forvet olarak Bienvenu'yu tuttu.

Serdar Kesimal riske edilmedi

Sarı-lacivertli ekipte tedavisinin tamamlanmasının ardından dün akşamki antrenmanda takımla çalışan Serdar Kesimal, riske edilmeyerek kadroya alınmadı. Serdar Kesimal'in yanı sıra sakatlığı yeni geçen Sezer Öztürk ile sakatlıklarının tedavileri devam eden Özgür Çek ile Selçuk Şahin de kadroda yer almadılar.

İBB Spor'un ilk 11'inde 3 değişiklik

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 21. haftada Manisaspor ile yaptığı maçtan ilk 11'inden 3 değişiklikle Fenerbahçe karşısına çıktı. Lacivert-turunculularda grip olan Tom Silva, adalesindeki problem bulunan Efe İnanç ve kart cezalısı Rızvan Şahin, bu akşam forma giyemedi. Bu oyuncuların yerine Fenerbahçe maçında ilk 11'de Zeki Korkmaz, Edin Visca ve Marcin Kus forma giydi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da ayrıca Afrika Uluslar Kupası için milli takımında yer alan Zayatte ile sakatlıkları bulunan kaleci Hasagic, Gökhan Süzen, Cihan Haspolatlı ve Ali Güzeldal da kadroda yer almadı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın tribünleri boş kaldı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe maçında, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın tribünleri boş kaldı. Fenerbahçeli taraftarlar yoğunlukla, Doğu yönündeki maraton tribününde otururken, statta yaklaşık 10 bin Fenerbahçeli taraftarın yer aldığı gözlendi. Yağışlı hava, olası trafik sıkışıklığı ve Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın, Ülker Sports Arena'daki THY Avrupa Ligi maçı nedeniyle sarı-lacivertli taraftarlar, futbol takımlarının Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçına fazla ilgi göstermedi.