Normal sezonda son dört maçını beraberlikle bitiren, Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’a, Süper Final’in ilk mücadelesinde de Fenerbahçe’ye yenilerek 6 karşılaşmadır galibiyete hasret kalan Trabzonspor, gözünü Beşiktaş sınavına çevirdi. Kadıköy’de kötü futbolla gelen yenilginin olumsuz havası, teknik direktör Şenol Güneş’i en çok düşündüren konu. Bu nedenle de Bordo-Mavililer’in hocası önceliğini motivasyona verdi. Oyuncularıyla antrenman öncesinde bir toplantı yapan Şenol Güneş’in, “Fenerbahçe maçında takım olarak kötüydük, kaybettik.
Ancak en az o karşılaşma kadar önemli bir maç oynayacağız bu hafta. Beşiktaş bizim en yakın rakibimiz. O nedenle de üzerimize düşeni, Trabzonspor’a yakışanı yapmalıyız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Tempo yükselecek

Avni Aker’de uzun bir aradan sonra galibiyet sevinci yaşamalarının kendilerine bağlı olduğunu da sözlerine ekleyen Şenol Güneş, Beşiktaş’ın içinde bulunduğu sıkıntılı durumun da kendilerini revavete sokmaması gerektiğini dile getirdi. Bu arada teknik heyetin önceki günkü Beşiktaş-Galatasaray maçını da yakından takip ederek ön rapor hazırladığı belirdildi. Trabzonspor, bugün yapacağı antrenmanın ardından yarın temposunu yükseltecek.