Bu sezon UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçları da dahil tüm maçlarda biletlerin tamamen tükenmediğini ifade eden Yener, ''24 bini aşkın taraftarımız önünde maçımızı oynayacağız. Uzun bir zaman sonra tam kapasiteyle oynayacağımız bir maç olacak. Bütün biletlerin satıldığı bir maç yoktu. Fenerbahçe maçının biletleri bitti. Misafir takım tribünü yerindeki bin 100 bileti de kadın ve çocuklara ayırdık'' dedi.

Taraftarlara bu maçta da büyük iş düştüğünü anlatan Hasan Yener, ''Özellikle 90 dakika boyunca sonuç ne olursa olsun takımı destekleyeceklerine inanıyorum. Rakip takımı baskı altına alacak ve takımlarını olumlu motive edeceklerdir. Ben inanıyorum, futbolcu arkadaşlar böyle bir atmosferde bütün enerjilerini sahaya yansıtacaklar. Umuyorum kazandıktan sonra maç sonu keyifli olacak'' ifadelerini kullandı.

Futbolculara Ödeme Yapıldı

Fenerbahçe maçının hem puan hem de prestij açısından çok önemli olduğunu kaydeden Yener, ''Şampiyonlar Ligi hedefi için Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkını daha da düşürmek istiyoruz. Bu nedenle kazanmak zorunda olduğumuz bir maç'' diye konuştu.

Bordo-mavili kulübün futbolculara dün ödeme yaptığını da anlatan Yener, ''Zaten şu an Türkiye'de bu konuda en iyi kulüplerden biriyiz. Futbolculara gecikmiş bir borcumuz yok. Arkadaşların alın terinin karşılığın vermek bize mutluluk verir'' şeklinde konuştu.