FENERAHÇE'DEN SOW

Sow, şu şekilde konuştu: Futboldan konuştuk. Hep birlikte olduk. İyi bir grup. Futbolcu grubu içinde sorun olduğunu düşünmüyorum. Özellikle gole gelmek istersek çok güzel bir gol oldu. Ama tabiî ki bu gece önemli olan takımın zaferiydi.

Bana çok güveniyor arkadaşlarım yöneticiler. Bu da beni mutlu ediyor. Tam ısınma zamanında tam kafasına geldi hanımefendinin. Bende formamı vereceğimi söylemiştim. Böyle de yaptım güzel bir jest oldu"

BEŞİKTAŞ'TAN ESCUDE:
Beşiktaş'tan Escude; "tabi ki zor bir maç. İlk golü diyecek birşey yok. İkinci golde de kademe hatası yaptık. İkinci yarı 10 kişi oynamının dezavantajı ile birlikte 3. golü yedik ve böyle bitti. Musa Show'da sağ kanada geliyordu. Bende takip etmek zorunda kaldım. UĞur ile aramızda iletişim kopukluğu oldu. Gollerde de bu hatayı tekrarladık, her ikisinde de" dedi.

GÖKHAN GÖNÜL:
Canlı yayına oğlu ile birlikte çıkan Gökhan Gönül, ilginç bir anısını da paylaştı. Oğlu Ahmet ile canlı yayına çıkan Gökhan, daha önce oğlunun geldiği karşılaşmada yenildiklerini o yüzden de oğluna forma giydirdiğini ve uğurlu geldiğini söyledi. Gökhan, "Almanya'da başlayan bir Fenerbahçe'nin kabuğundan çıkması, değişim gerekiyordu. Belki bu oyun sitili olabilirdi. Oyuncu değişikliğide olabilirdi. Dibe vurmuştuk. şordan da daha kötüsü olamazdı. Ya herkes taşın altına elini koyacak yada batmaya devam edecek. 2 haftadır dışarı çıkamıyoruz. yediğimiz yemekten zevk alamıyorsunuz. Çok iyi bildiğim birşey var ki bu forma çok ağır. Bazen olmayınca olmuyor. Belki ligimizde milyonlarca sporcu var. Aramızda konuştuğumuzda hep diyorduk bu formayı giymek isteyen milyonlarca insan var, neden biz burdayız. Artık birşeyler değiştirmek istediğimizi düşündük. Almanya'da iyi başladık. Orda yenmek birşeyleri değiştirmeyecekti ama atılan 4 gol. Beşiktaş maçıyla devamını getirmemiz gerekiyordu. O maçın bir start gibi düşünürsek eğer bu macı da almamız gerekiyordu. Herkes elinden geleni yaptı. Kazandık. Yendiğiniz zaman buraya çıkıp konuşmak kolay, Beşiktaş'a da başarılar dilemekten başka birşey yok. Onlarda toparlanacaktır" dedi.

BEŞİKTAŞ'TAN OLCAY:
Beşiktaş'ta Olcay, "Bugün iyi başladık. fenerbahçe iki pozisyonda gol buldu. İkinci yarı kırmızı karttan sonra oyun çok zordu. Bugünki maçı çabuk unutup gelecek haftalara bakmak lazım. Bize yakışmaz. Gelecek maçımıza bakmamız lazım. Trabzonspor'a karşı iyi sonuçla bu sonucu unutturmamız lazım"

BEŞİKTAŞ'TAN HASAN;
Beşiktaş'tan Hasan, "Maç ortada gidiyordu talihsiz bir gol yedik. Top onlarda kaldı onlar oynamaya başladı. İkinci yarıda VEli abinin kırmızı kartı bizi tamamen düşürdü. 10 kişi kalmamız bizim için kötü oldu. Eksik kaldık. Ama yenildiğimiz için üzgünüz. Fakat bir daha ki maçta telafi etmemiz gerekiyor" dedi.

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ SAMET AYBABA:
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba;
Son iki haftada sıkıntı yaşadrığımız sol bölgeyi kapatmak istedik. Holosko mecburen yabancı oyuncu olarak dışarda kaldı. İlk yarı belli bölümlerde ileri çıktık baskı yapmaya çalıştık. Fernandes'in topu kaptırmasıyla golü yedik. Planladığımız kurgu da olmayınca oyunu toparlayamadık. Bize hiç yakışmadı. Şu arayı iyi değerlendirip tekrar lige döneceğiz.
Ben Beşiktaş teknik direkötrü olarak bu kadrodan yakınmayacağım. Elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde kullanma mecburiyeti var. Bundan önceki maçlarda iyi oynadık şansız goller yedikl. Ama bu maçın belli bölümlerinde iyi oynayamadık.
Futbol kaybedilince herkes için de birşeyler oluyor.