Trabzonspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Oldukça neşeli bir ortamda geçen idmanda, Serkan Balcı ve Volkan Şen’in takımla birlikte çalışması yüzleri güldürdü. Şenol Güneş, sık sık oyuncularına uyarılarda bulunurken, kendisi de yaptığı espirilerle idmanın havasını değiştirdi. Antrenman sonrasında ise iki takım futbolcularının kaynaşması için 1461 Trabzon’un oyuncularıyla birlikte barbekü partisi yapıldı. Bordo-Mavililer, burada Fenerbahçe maçıyla ilgili iddialı açıklamalarda bulunarak, “Bizim için her şey çok güzel gidiyor. Şükrü Saracoğlu’nda baskı altında olacak olan Fenerbahçe... Bu yüzden onlar düşünsün” ifadelerini kullandılar.

Her şeyin ilki var!

Oyuncular ayrıca rakiplerinin iç sahadaki 45 maçlık yenilmezlik serisiyle ilgili olarak da, “Bu bizi korkutmuyor. Sonuçta her şeyin bir ilki var. Bu seriyi biz bozacağız” dediler. Trabzonspor, Kadıköy’de 23 Ağustos 1997’den beri kazanamıyor. Ancak rakibine kritik maçlarda çelme takmayı başardı. Karadeniz Fırtınası son olarak 2009-10 sezonunun son haftasında Kadıköy’de 1-1 berabere kalarak Fenerbahçe’yi şampiyonluktan etmişti.

Marsilya maçını birlikte izleyecekler

Şenol Güneş, Fenerbahçe maçı öncesinde işleri sıkı tutuyor. Hazırlıklarını çift antrenmanla sürdüren Trabzonspor, bugün de iki idman birden yapacak. Antrenmanlar basına ve taraftara kapalı olacak. Bu akşam yapılan idmanın ardından Güneş ve öğrencileri, Fenerbahçe’nin Marsilya’yla yapacağı mücadeleyi birlikte izleyecekler. Tecrübeli çalıştırıcı, yarın akşam ise takımı kampa alacak. Tesislerin kapıları dış dünyaya kapanacak.