Fenerbahçe Trabzon Maçı Hangi Gün? Spor Toto Süper Ligde zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, 13. haftanın kapanış maçında Trabzonspor'u konuk edecek.
Fenerbahçe'nin Lig Maçı Ne Zaman? Fenerbahçe Trabzonspor Maçı​ Saat Kaçta? Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacak bu zorlu mücadeleden galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 

Sadi Tekelioğlu yönetiminde geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan Trabzonspor ise bu maçı da kazanıp, çalkantılı günler geçiren camiayı yeniden havaya sokmak istiyor. 
Fenerbahçe Trabzon maçı ne zaman ve Fenerbahçe'nin Süper Lig maçına dair merak edilen tüm soruların cevabını internetspor.com'da bulabilirsiniz.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 13. haftanın kapanış maçında Trabzonspor'u Şükrü Saraçoğlu Stadında konuk edecek. 30 Kasım Pazartesi günü 20.00'da başlayacak mücadeleyi Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Karşılaşma, Lig TV ekranlarından yayınlanacak.

MAÇ BİLGİLERİ

30 Kasım Pazartesi 2015
MAÇ: Fenerbahçe Trabzonspor
SAAT: 20.00
STAT: Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı
HAKEMLER: Deniz Ateş Bitnel, Süleyman Özay, Erdem Bayık
YAYIN: Lig TV

TRABZONSPOR KADIKÖY'DE GALİBİYETE HASRET

Spor Toto Süper Lig'de 30 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe'ye konuk olacak Trabzonspor, rakibi karşısında deplasmanda galibiyet hasreti çekiyor.
En son 1997-1998 sezonunda İstanbul'da Fenerbahçe'yi 3-1'lik sonuçla mağlup eden bordo-mavililer, son 18 deplasman maçında sarı-lacivertli rakibi  karşısında galibiyet elde edemedi.  Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 11  mağlubiyet, 7 beraberle sahadan ayrıldı.
Trabzonspor, son 17 lig maçında 14 gol atarken kalesinde 32 gol gördü.

Trabzonspor'un itirazı reddedildi
Son 6 maçtır gol atamıyor

Trabzonspor, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda son 6 lig maçında 3  beraberlik, 3 mağlubiyet alırken gol atamadı
Bordo-mavililer, 6 maçta kalesinde ise 5 gol gördü. Karadeniz ekibi, 2009-2010 sezonunda 1-1 berabere kalarak rakibine karşı deplasmandaki son golünü kaydetti. 
Aslan: "Puansız ayrılmayacağız"

Kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Yakup Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde şampiyonlukları bulunan Bursaspor ve Beşiktaş gibi takımlar karşısında galip gelerek sezona iyi başlangıç yaptıklarını ancak daha sonra hakem hatalarının etkisiyle iyi gidişatlarını sürdüremediklerini ve takımda moral bozukluğunun yaşandığını söyledi.
Gençlerbirliği maçında galibiyetin moral açısından olumlu olduğunu ifade eden Aslan, "Sadi hocanın babacan tavırları da futbolculara güven aşılamıştır. Biz Fenerbahçe deplasmanından puan yada puanlarla ayrılacağımızı düşünüyoruz" dedi.

FENERBAHÇE'Yİ YENERSEK KULÜBÜN ÖNÜ AÇILIR

Trabzonspor'da ekonomik sorunlar yaşayan takımı Fenerbahçe maçına konsantre etmeye çalışan teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu, "Kadıköy’den galibiyetle dönersek kulübün önü açılır" dedi.

TEKELİOĞLU UMUTLU

Gençlerbirliği galibiyetinin takımı rahatlattığını belirten teknik direktör Sadi Tekelioğlu ise iyi sonuçların devamının geleceğine inandığını vurgulayarak şunları söyledi:
"Fenerbahçe maçında bunun devamı olan iyi sonuçlardan birini elde ederiz inşallah. Fenerbahçe ile sadece bir maç yapmaya gidiyoruz. Fenerbahçe de ligdeki diğer takımlar gibi rakibimiz. Ortamı germek istemiyoruz. Fenerbahçe'nin bütün maçlarını zaten televizyondan izledik. Oyuncularımız, hocalarımız rakibi tanıyor. Fenerbahçe maçında tedbirlerimizi alacağız. Oyun kurgumuzu rakibe göre belirleyeceğiz. Bu tür maçlar için 'hocasız da gidilse takım motive olur' sözü vardır. Camianın 6 Aralık’taki kongre arifesinde böyle bir galibiyete ihtiyacı var. Fenerbahçe'yi iyi etüt edeceğiz. Galibiyetle dönersek kulübün önü açılır."

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda, bordo mavililerin ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışma gerçekleştirdiği öğrenildi. Kulüp sitesinden paylaşılan fotoğraflarda bordo mavili futbolcuların neşeli halleri de dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe maçı öncesi takımda morallerin yüksek olduğu ve oyuncuların İstanbul’dan iyi bir sonuçla döneceklerini inandıkları belirtildi.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta?
CARDOZO FENERBAHÇE KARŞISINDA İLK PEŞİNDE

Trabzonspor'un Paraguaylı futbolcusu Oscar Cardozo; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarındaki sessizliğini,  30 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada bozmaya çalışacak.
Benfica'da 2009-2010 sezonunda 13 maçta 10 gol atarak UEFA Avrupa Ligi'nin en golcü oyuncusu olan, aynı sezon ligde 29 maçta 26 gol, 2011-2012 sezonunda da 29 maçta 20 golle Portekiz Ligi'nde gol krallığı sevinci yaşayan ve geçen sezon başında Trabzonspor'a gelen Cardozo, ilk sezonunda 17, bu sezon da 4 gol olmak üzere ligde 21 gol kaydetti.
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile söz konusu dönemde oynanılan 8 maçın 6'sında 398 dakika görev yapan Cardozo, bu karşılaşmada rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremedi.
Benfica'da atmıştı

Türkiye'de Fenerbahçe karşısında golü bulunmayan Cardozo, Benfica forması altında sarı-lacivertli takıma gol atmıştı.
Oscar Cardozo, Benfica'nın 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atarak sarı-lacivertli takımın elenmesinde rol oynamıştı. İstanbul'da rakibini 1-0 yenen sarı-lacivertliler, deplasmanda Kuyt'ın golüyle 1-1'lik beraberliği yakalamıştı ancak Cardozo, 35 ve 66. dakikalarda attığı gollerle takımını Amsterdam'daki final yolculuğuna taşımış ve sarı-lacivertli takımı üzmüştü.