Devre arası transfer döneminde Trabzonspor'dan Gazantepspor'a kiralık olarak giden Sefa Yılmaz, bordo mavili ekibe geri dönmek istediğini söyledi. Radyospor'a konuşan Sefa "Öncelikle ilk hedefim sezon sonuna kadar Gaziantepspor'u ligde tutmak. Bir sene daha Trabzonspor'da sözleşmem var. Şartlar oluşursa geri dönüp oynamak istiyorum. Trabzonlu olarak bunu da herkes biliyor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Almanya'dan geldim ama her zaman hedefim İspanya'da oynamaktı. İnşallah bir gün bu hayalim gerçekleşir. Hayallerimizi gerçekleştirmek için çok çalışmak gerekiyor. İnşallah bunu bana Allah nasip eder bir gün La Liga'da oynarım" açıklamasında bulundu.

"YABANCI OYUNCULAR TÜRK FUTBOLCULARININ DEĞERİNİ DÜŞÜRÜYOR"

Ülke futbolunda yabancı oyunculara daha fazla önem verildiğini belirten 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Türkiye'de beni üzen olay: yerli futbolculara gereğinden daha az değer verildiğini düşünüyorum. Takımlarımıza baktığınızda yabancı futbolcular daha fazla. Yabancı futbolculara verilen değer Türk futbolculara verilirse hem Türk futbolu adına hem de milli takım adına daha faydalı olacaktır. Avrupa'da futbolculara daha fazla değer verildiği için Avrupa futbolunun daha üst düzey olduğunu düşünüyorum.

Türkiye'de de çok yetenekli gençlerimiz var ama maalesef bunlar değerlendirilmiyor. İnşallah önümüzdeki senelerde Türk futbolcularına daha çok değer verilir. Yabancı oyuncular Türk futbolcularınının değerini düşürüyor." ifadelerini kullandı