Trabzonspor'un geçtiğimiz ay görülen şike davasının duruşmasında ilginç ayrıntılarda gün yüzüne çıkıyor. Trabzonspor Avukatı Nusret Yılmaz'ın müthiş bir savunma yaparak Fenerli avukatları şok ettiği dava ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya çıkıyor. Davaya Trabzonspor'a yardımcı olmak için katılan hukukçu Atilla Dilaver, bugün twitter adresinde yine çok çarpıcı bir iddiada bulundu. ‏

Dilaver tweet'ın da bir ünlü FBli hanımın TS avukatlarında ağza alınmayacak şeyler söylediğini ileri sürdü… işte o çarpıcı mesajlar;

DEDİKODU ÇIKARDILAR

* Ünlü bir FBli hanım, tüm zarafetiyle(!) duruşma salonu koridorunda TSli bir

av.arkadaşa;"sizin FB ile uğraşacak g.. yok" dedi.

*Mahkeme koridorlarında, İ.Akın'ın;hayatımı kararttınız 10 milyon vermezseniz konuşurum" dediği dedikodusu sıkça dile getirildi.

* -Ümit Karan,çapraz sorguda;Ali Kıratlı'nın kendisine sık sık hediye aldığını söyledi.Garip,insan eşine/sevgilisine sık sık hediye almaz.


BABALARI SANIK OLDU

*Çapraz sorgularda sanıkların halini en iyi Nihat Özdemir'in o anlardaki yüz ifadeleri anlatıyordu.Keşke görüntüler yayınlansa.


*Darbecilerin çocukları, hala 12 Eylül döneminde olduğumuzu sanıyorlardı.Artık babalarının saygın değil sanık olduğunu fark etmemişlerdi.


*Faruk Yaşar, hayatının en sert fırçasını yedi.Ama;"bana 1.5 yıl önce tuvalette konuştuklarımı mı soruyorsunuz?" demesi bence daha ilginçti


BEN 1 NUMARAYIM

*Tartışmasız duruşmaların yıldızı olan Olgun Peker'in,Reis'in yerini değiştirmesini istemesine;"değiştirmem ben 1 numarayım" demesi ilginçti..


*Av.Nusret Yılmaz'ın Ü.Karan'a;"biz Trabzonluyuz.Futboldan anlarız.İsterseniz bir halı saha maçı yapalım"demesi de iyi bir meydan okumaydı.


*Av.Hakan Orhan'ın sorusunu Şekip Mosturoğlu anlamamazlığa geldi ama heyetin yeyip yemediğini kararda göreceğiz.


FB AVUKATLARI SİLDİRDİ

*Ne hikmetse ya darbeciler ve çocukları ya da darbe teşebbüsünden yargılanan paşalar FB yönetimlerine çok yakın oluyor.


*Mahkeme koridorlarında olan kavgayı görüntüleyen gazetecinin makinesindeki fotoğrafları FBli avukatlar sildirdi.

*Unutmayınız;adli yargının bitiminden sonra TS,hüküm giyen sanıklardan ve FB'den çok büyük meblağlarda tazminat alacak.


*Çalınan şampiyonluk kupası Trabzon'a gelmeden; ne yönetimden ne de teknik heyetten çözülme olmamalıdır.